Zien jullie iets ?

12 antwoorden en 27483931x bekeken

Mami4 (Gast) 24-07 om 16:51

Hallo allemaal,
Ik zit vandaag op 9dpo, ik weet het veel te vroeg. Maar ik had zaterdag avond hele erge steken en sinds zondag avond hoofdpijn en misslijk. Dus dacht ag doe gewoon een test, nu leek ik wat te zien, maar ja ik weet het niet echt zeker. Dus vroeg me af of jullie even mee willen kijken ?
Xx 

reageer

proud_mommy 24-07 om 19:46

Ik zie niks. Ik zou pas dag van nod of erna testen.

wendela19 24-07 om 22:00

Ik zie een hele vage streep. Morgen weer testen. 

Anoniem (Gast) 24-07 om 22:25

Ik lijk wat te zien maar dat kan me hoofd zich ook voor je inbeelden omdat ik het wil zien.

Morgen testen! Spannend

Mami4 (Gast) 25-07 om 11:41

Hallo !
Bedankt voor jullie reacties ! Moet zeggen dat tie op mijn telefoon wat duidelijker is, dan dat ik hem hier upload. Misselijkheid was vanmorgen een stuk minder dus zal wel niks zijn. Zal anders morgen of overmorgen nog een testjes doen. Bedankbrief het meekijken in ieder geval !
Xx

Moedertjuh 27-07 om 21:21

Ik zie m wel. Deze testen gebruikte ik ook en liepen iedere dag op. Ook vanaf 9 dpo. Succes!

Orchidea 30-07 om 10:16

Hopelijk zijn je testen wel opgelopen?

Mami4 (Gast) 01-08 om 11:23

Hallo allemaal,
Nou ik snap er niet echt iets meer van.. Het streepje was toen ik 2 dagen later teste weg. Ik zou eigenlijk 31 juli/1 augustus ofzo ongesteld moeten worden. Ik werd dat uiteindelijk op 28 juli. Ik bloedde hevig, maar het duurde maar 3 dagen, normaal ben ik 5-6 dagen ongesteld. Ik voelde me vandaag nog steeds misselijk, mijn borsten zijn wat voller, ik heb een hekel aan mijn man (heb ik altijd als ik zwanger ben, arme man :-p). Dus ik dacht nou ik doe gewoon een test want als ik zie dat die negatief is gaan al die gevoelend misschien weg. Alleen de test was binnen 5 sec heel erg dik positief ! Ik snap er niks van ! Vorige maand had ik een hele vroege miskraam (op nod getest die was positief, dag later begon het bloeden en toen was de test gelijk negatief). Nu heb ik dus getest 5 dagen nadat ik begon met bloeden en ben 1 dag nadat ik gestopt ben met bloeden. Mij lijkt dan toch als het een miskraam is dat de test nu ook weer negatief had moeten zijn ? Ik ben op het moment op vakantie dus kan ook niet even naar de gyn ofzo.. wat denken jullie mag ik blij zijn ?
Liefs

Moedertjuh 01-08 om 11:39

Oh wat verwarrend idd. Wat je kan doen is dagelijks blijven testen om te zien of ze donkerder of lichter worden. Ik weet niet of donkerder kan...weet niet of het teststreepje al op zn positiefst is als je begrijpt wat ik bedoel. Bij mijn vmk werden de streepjes ook eerst wat donkerder maar daarna lichter. Dus het kan nog steeds een mk zijn al hoop ik natuurlijk van niet ! Succes en geduld is helaas heel belangrijk. 

Mami4 (Gast) 01-08 om 11:50

Bedankt voor je snelle reactie ! Meestal is het bij mij zo dat de eerste week na nod ik heel licht test en dan na een week ofzo is tie pas donker, nu vond ik hem al behoorlijk donker (zal er proberen een foto bij te doen). Moet inderdaad maar afwachten, heb alleen nog maar 2 testen bij me, zal zo is kijken of ze hier in Spanje een beetje goede testen hebben :-p 

Moedertjuh 01-08 om 13:18

Oh nou die lijkt behoorlijk positief idd. Bloedverlies kan je behoorlijk onzeker maken. Bij mijn oudste heb ik met 7 weken 4 dagen een bloefing gehad en niks aan de hand. Bij mijn tweede geen bloedverlies. Bij mijn vroege mk 1 dag bloedverlies 3/4 dagen na nod en dat was dus een vmk. En deze zwangerschap op 12 dpo 1 ochtend vers bloedverlies en weer niks aan de hand. Ik was blij dat ik wat eerder om een echo mocht hihi. Maar vind de test bij jou wel heel donker dus dat is wel goed. Misschien over 2/3 dagen pas weer testen. Dan zie je wel verschil denk ik.

Mami4 (Gast) 01-08 om 16:05

Sjonge jij hebt spannende zwangerschappen gehad ! Ik heb bij mijn tweed inderdaad ook bloed verlies gehad. Was uiteindelijk dus omdat zij een positieve bloedgroep heeft en ik en negatieve dus mijn lichaam probeerde haar eruit te werken. Alleen heb dit nog nooit gehad (zo rond de dag dat ik ongesteld moet worden dus). Ik probeer nu een beetje op internet te lezen of er meer mensen zijn die zoiets hebben, alleen ik lees dan alleen veel enge verhalen over een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, dus nu zit ik eigenlijk nog meer in de stress.. Ik ga het maar een beetje proberen los te laten en inderdaad over een paar dagen nog eens testen.. Bedankt voor al je berichtjes, altijd fijn als je er even met iemand over kan praten !
Liefs 

Moedertjuh 01-08 om 18:27

Ja als het fout is dan kan je er helaas niks meer aan doen. Hoop wel dat je snel duidelijkheid krijgt. Heel veel succes ! Zal voor je duimen. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zien jullie iets ?' in het Zwangerschapsforum