Vroege miskraam door eerdere bevalling?

1 antwoord en 27501983x bekeken

Anoniem (Gast) 25-07 om 17:14

Hi!
Ik heb een vraagje. 4 maanden geleden ben ik veel te vroeg bevallen van mijn overleden zoontje. We wilde er graag allebei snel weer voor gaan. We hebben 2 maanden gewacht om te kijken wat mijn lichaam deed. Die had eigenlijk gelijk weer de normale cyclus. En ook op de nacontrole zag alles er goed uit. 
Ik ben 4 keer zwanger geweest en bij alle 4 de zwangerschappen was ik in ronde 1 zwanger. Alleen nu is het al 2 keer zo dat ik rond de nod een positieve test heb en dan 2 dagen later toch ongesteld word. Na de bevalling van mijn zoon kwam de placenta er niet uit, die hebben ze toen in de OK verwijdert, hoe weet ik niet precies maar ze zei het is niet het zelfde als een curettage. 
Nou vroeg ik mij af, kan het daardoor komen dat de innesteling steeds niet goed gaat. Of is het iets anders ? Of heb ik gewoon weer pech nu ?
Liefs

reageer

Anoniem (Gast) 26-07 om 14:18

Gecondoleerd met je zoontje, hoeveel weken was je zwanger voor hij geboren werd?
Wat was het advies vanuit het ziekenhuis? Ik moest toen bijvoorbeeld 6 maanden wachten maar ik had een keizersnee erbij gekregen. Je lichaam moet ook even de tijd krijgen om te herstellen, een zwangerschap vergt nogal wat van je lichaam. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vroege miskraam door eerdere bevalling?' in het Zwangerschapsforum