Ervaring en/of gedachte ooit Drager te willen zijn voor een ander?

6 antwoorden en 27354216x bekeken

Sannie 09-08 om 21:59

Dag Frits, 
Ik heb zelf totaal geen verstand van maar ik persoonlijk zou ik het (denk ik) niet kunnen dragen voor een ander want het is toch iets wat in je gegroeid zit maar ik heb op dit forum wel een keer een oproep gezien van een vrouw die mist om zwanger te zijn maar zelf geen kinderen meer wilt en wel een draagmoeder wilt zijn voor een ander  of iemand die zwanger is en je daar het kindje van kan adopteren. wellicht is dit iets wat je zoekt? 
Heel veel succes met het verwezenlijke van jullie droom 

reageer

Wens papa's Joey en Frits 13-08 om 18:09

Hallo Sannie.

Bedankt voor je reactie. Ja in een forum is het moeilijk te beschrijven hoe hoog de wens zit.
Ook een feit is dat we nog onderzoeken naar mogelijkheden, en weten we nog zeker 3 jaar te moeten sparen voor we er ook financieel klaar voor zijn.  Het kost een hoop omdat het IVF traject via buitenland zal moeten gaan.

Orchidea 10-08 om 09:54

Hi Frits,

Geweldig dat jullie je droom werkelijk willen maken. Ik zelf ben gelukkig getrouwd, en ondertussen mogen wij ons eerste kindje bijna verwelkomen (geplande kz). Ik zelf zou er dus niet voor open staan, maar misschien wel als de omstandigheden anders waren, en ik denk dat er nog een deel vrouwen er zeker zo over denkt. Het mooiste is natuurlijk om te zien dat twee gelukkige mensen een kind samen opvoeden. In de zwangerschapbladen staan zo nu en dan ook verhalen van twee mannen, of twee vrouwen die samen een kindje willen krijgen. Zij nemen vaak een drager uit andere landen inderdaad. Ik geloof dat er in Nederland ook verschillende forums zijn waarin vrouwen zich eventueel als drager aanbieden. Op Brabbels is er ook een forum, misschien zou je daar eens kunnen kijken. Of dat echt serieus is, en of je dat op deze manier moet willen laat ik natuurlijk geheel aan jullie over. Iniedergeval heel dapper dat je zo open bent, en ik wens jou en je partner ontzettend veel succes en geluk met de juiste keuze voor jullie, en hoop dat jullie snel een eigen gezinnetje hebben.

Cinta (Gast) 12-08 om 17:04

Hoi Frits
Ik ben wel eng bezig geweest om samen met een homostel kinderen te krijgen. Maar draagmoeder vind ik wel lastig als het met mijn eitje is. Zo zou ik graag een vriend van me willen helpen met een kindje krijgen. Maar ik kan het met mijn eigen eitje (nog) niet omdat ik zelf ook graag nog kinderen wil. Met een eitje van mij zou het ook mijn kind zijn en dat zou ik niet geheel willen opgeven.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ervaring en/of gedachte ooit Drager te willen zijn voor een ander?' in het Zwangerschapsforum