Erg pijnlijke krampen

3 antwoorden en 27132414x bekeken

Anoniem (Gast) 24-08 om 18:22

Hallo,
Ik ben op het moment 7 bijna 8 weken zwanger. Ik had net onwijze krampen echt in mijn baarmoeder en baarmoeder hals. Het doet zon pijn dat ik echt moet gaan liggen en de krampen weg moet puffen. Dan is de ergste pijn na 20 minuten weer weg, en kan ik weer bewegen. Zitten doet dan nog wel een tijdje pijn en recht lopen lukt ook nog niet gelijk. De eerste keer dat ik zulke erge pijnen had was naar mijn weten met de innesteling (was 1 week voor de positieve test), maar ja mij lijkt dat ik daar nu geen pijn meer van kan hebben. Heeft iemand hier ervaring mee of enig idee wat het kan zijn ? Voor nu verlies ik nog geen bloed ofzo, weet niet of je met een miskraam eerst een paar keer ernstige pijn hebt of dat je gelijk gaat bloeden ook ?
Liefs

reageer

Moedertjuh 24-08 om 18:51

Ik zou mij daar niet al te druk over maken hoor, die krampachtige pijn kan zijn doordat je baarmoeder gaat groeien en ook heel gevoelig is door een betere doorbloeding. Net wat je zelf al aangeeft, je verliest geen bloed. Wanneer is je echo? 

Anoniem (Gast) 24-08 om 19:36

Hallo !
Bedankt voor je snelle antwoord. Probeer nu heel erg om me er niet te druk over te maken. Mijn laatste twee zwangerschappen waren zo’n hel dat ik nu gewoon voor alles bang ben. Ik heb pas eind september mijn eerste echo, dus moet nog even geduld hebben. Door mijn vorige zwangerschappen mag ik wel altijd langs gaan als ik me ergens zorgen om maak, alleen dan voel ik me weer zon zeur dus ik wacht nog maar even af..
Liefs

Moedertjuh 24-08 om 21:05

Oh wat vervelend voor je. Maar je bent echt geen zeur hoor als je je zorgen maakt. Daar zijn ze voor. Zou ook niet gelijk bellen maar mocht het erger worden gewoon doen. Succes met je zwangerschap ! Probeer toch te genieten.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Erg pijnlijke krampen' in het Zwangerschapsforum