nieuwjaarwisseling

3 antwoorden en 25457995x bekeken

femkevwater 25-12 om 21:55

We hebben onze kids, nu drie en zeven, vorig jaar een kwartier voor 0:00 uit bed gehaald en om 0:30 er weer in. Nu zit ik te denken om te veranderen, eerder uit bed en dezelfde tijd erin. Of nog later uit bed en later erin weet het niet precies. Of zal ik het hetzelfde laten. Onze een jarige laten we slapen, die slaapt toch wel door alles heen.
Hoe doen jullie het de kids tijdens nieuwjaarswisseling

reageer

Mamu (Gast) 26-12 om 10:39

Ik hoop dat mijn meiden dan lekker slapen, maar ze zijn nog klein, 2 jaar en de jongste is 9 maanden. 

Anoniem (Gast) 27-12 om 15:48

de mijne blijft hopelijk ook in bed  is ook 2 jaar oud.
mijn schoonmoeder had bij al haar kinderen altijd het beleid als ze wakker worden mogen ze eruit en anders liet ze ze gewoon liggen. Die maakt niemand wakker. Mijn man heeft aardige wat oud en nieuw jaartjes gemist in zijn jeugd. 
Mijn moeder maakte ons wel altijd wakker toen we rond 7 a 8 jaar waren, daarvoor liet ze ons gewoon slapen. En later mochten we proberen om op te blijven. Lag ik nog vaak op de bank te slapen om 22 uur ^-^ 
Vond het altijd wel gezellig met zijn alle film kijken en dan op het laatste aftellen tot 24 uur. 

Falca 02-01 om 12:11

Als allereerste de beste wensen voor iedereen. Hopelijk was het een gezellig feestje voor iedereen.
Was benieuwd hoe het bij iedereen met de kleintjes was afgelopen. Zijn ze er toch doorhern geslapen of zijn ze wakker geweest?
Mijn 2 jarige had besloten om na haar middagslaapje maar niet meer te gaan slapen vanwege de knallen. We hadden wel om 7 uur naar bed gedaan maar ze viel niet in slaap en bleef spelen op haar kamer. Uiteindelijk hebben we haar maar naar beneden gehaald en ze is zonder huilen of vervelend te zijn tot 01.00 wakker geweest. Ze heeft genoten van de vuurwerk show buiten en is daarna heerlijk gaan slapen. Viel me reuze mee dat ze de volgende dag gewoon vrolijk was.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'nieuwjaarwisseling' in het Zwangerschapsforum