Twijfel

5 antwoorden en 25317632x bekeken

Amélie 03-01 om 14:15

Mijn man en ik hadden besloten een derde kind te hebben maar bij het eerste mislukte pogging wou hij efkes niet meer. Nu zegt hij altijd later we zien wel maar probleem is dat ik het wou en door het grote teleurstelling weet ik niet meer wat ik wil. En ik wil niet langer wachten ik ben 32 jaar en wil niet later dan 35 zwanger worden. Maar nu is het van wil ik later nog wel een derde kind.

reageer

Falca 04-01 om 17:01

Misschien de druk er bij hem vanaf halen door wel gewoon te vrijen zonder bescherming. Maar niet 'verplicht' te vrijen op de vruchtbare dagen. Laat het wat meer los en probeer het eerst zo een jaar. Ga alleen een test halen als je merkt dat je overtijd bent.
Misschien heeft hij last van prestatiedruk. Praat er wel met hem over of dit een optie is, je kunt nooit weten hoelang het duurt voor je zwanger bent. 

Amélie 06-01 om 11:51

Ja nu vrijen wij met condooms want de pil neem ik niet meer sinds juli. Nu zien we wel later maar hopen wacht hij niet lang meer want ik ben bang dat ik dan niet meer wil. Maar hij wil zeker maar hij weet niet wanneer dat is het ambetantste voor mij. 

Merel 06-01 om 19:27

Condooms, bah! Dan zou ik het net als hiervoor gezegd lekker aan de natuur overlaten. 

Amélie 07-01 om 12:29

Ja weet ik hij doet het niet met maar hij wil nog wachten dus kan ik niet veel zeggen anders zal het zijn van nieks meer hehe 

Amélie 07-01 om 12:30

Hij doet het niet graag met dat wou ik zeggen 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Twijfel' in het Zwangerschapsforum