Vraag over ovulatietest , nieuwsgierig

3 antwoorden en 24255582x bekeken

Vrouwtje33 23-03 om 10:06

Ik ben gewoon heel erg benieuwd op welke dag jullie zwanger zijn geworden na aanleiding van het gebruik van ovulatietesten. ( niet dat je het precies kan weten) Maar hebben jullie op de dag van de positieve test seks gehad of juist een dag ervoor of erna? Ik ga ze deze maand gebruiken en ben benieuwd op welke dag je dan de meeste kans hebt? Ik heb 10 testen van clearblue die een smiley gaan geven. Moet je dan juist op de dag zelf. Of liever 12 of 24 uur erna? 

Alvast bedankt! ( weet niet of ik hem nu bij de goede categorie zet? Ben nog nieuw even alles uitvogelen) 

reageer

proud_mommy 23-03 om 10:26

Hey meid. Wij hebben het de dag dat ie positief aangaf en de dag erna nog gemeenschap gehad. De dag na de positieve is het niet echt gelukt. Maar we hadden het wel geprobeerd.  Nu is het wel dat dit voor ons ook de eerste keer is met ovulatietesten. Ik moet mijn menstruatie nog krijgen. Ik ben dus wel benieuwd. 

Vrouwtje33 23-03 om 10:30

Wat spannend veel succes !!! Ben er gewoon erg nieuwsgierig naar omdat ze zeggen 12 tot 36 uur na de positieve test. Dus vandaar vroeg ik me af welke dag nu het beste is :-D 

proud_mommy 23-03 om 10:51

Dank je wel. Ik had het opzocht en op er stond dat je moet proberen beide dagen. En hier zeiden als je gemeenschap hebt de dag van je positieve test het ook goed is.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vraag over ovulatietest , nieuwsgierig' in het Zwangerschapsforum