Snachrs onrustig

6 antwoorden en 24024479x bekeken

Anoniem (Gast) 11-04 om 12:20

Hoi moeders,
Hier een oververmoeide moeder, hopelijk hebben jullie tips. Onze zoon is morgen 4 weken oud en overdag een tevreden rustig mannetje afentoe wat buikkrampjes maar niet noemenswaardig.
Het gedonder begint savonds. Rond 10 uur savonds kom ik uit met de laatste borstvoeding en dan wil ik ook naar bed maar dan begint hij zeer onrustig te worden. Als ik hem voed dan lijkt jou daarna even tevreden maar even later wilt hij weer voeding , hij speelt dan ook meer met mijn tepel ipv drinken dus wilt echt bij me zijn. Een speen pakt hij dan niet. Inbakeren is het geen kindje voor dan word hij nog onrustiger. Hij maakt de hele nacht heel veel grom geluiden alleen als hij bij me ligt hoor je hem niet. We wilde hem al in zijn eigen bedje laten slapen maar nu toch maar bij ons in bed in een nestje want anders blijven we heen en weer gaan. Ik zit nu zelfs te twijfelen om over te gaan op fles voeding misschien dat hij dan niet zo aan me hangt..maar het liefst hou ik het nog even vol!!

Herkenbaar? Tips? Pff het is slopend zo en word er geen leuker mens op.

Liefs

reageer

Anoniem (Gast) 11-04 om 16:15

Dit komt niet door de bv. Doe wat werkt! Dus bij jullie in bed in het nestje. Flesvoeding lost het probleem niet op. Probeer overzov bij te slapen. Hij is nog maar 4 weken.

proud_mommy 11-04 om 20:39

Hey meid. Ten eerste gefeliciteerd. 
Is hij pas zo of allang? Mijn zoontje was zo met spurtjes.  Dan sliep hij tussen mijn man en mij in. En hij wilde dan ook de hele tijd borstvoeding. Dat duurt een paar daagjes. Anders misschien krampjes of hij heeft het koud? 

Anoniem (Gast) 11-04 om 23:02

Phoe best geluk als je m bij 4 weken de laatste voeding al om 10 uur geven kan. (Of tel je de andere voedingen als eerste van de volgende dag?) 
Ik zou overdag maar gewoon bijslapen, want die periodes van in de nach5 drinken of onrustig zijn komen nog zo vaak. En zo weinig weken zal het voorlopig nog wel blijven dat ie ook in de nacht drinken wil of nodig heeft.

proud_mommy 11-04 om 23:08

Inderdaad zoals anoniem zegt overdag mee slapen is belangrijk. 

Anoniem (Gast) 11-04 om 23:09

Het is inderdaad slopend...(het grootste deel van het 1e jaar). Het kan niet echt kwaad in zijn eigen bed slapen hoor al vanaf 3 dagen oud. Als het jou meer rust geeft. Mijn kindje heeft ook veel onrustige nachten gehad. Soms nam ik m in bed soms in zn eigen bed gelaten. Ligt eraan hoe zn huiltje klonk. Hij wilde ook geen speen. Fijn want die heeft ie nu ook niet zo nodig om te slapen enz. 

Maar misschien heeft hij wel zuigbehoefte. Misschien helpt het om m even op je pink te laten sabbelen en wordt ie daar rustig van. 

Anoniem (Gast) 12-04 om 13:36

Bedankt voor het mee denken! voorlopig zal het drinken snachts inderdaad erbij horen alleen dat gepers  en onrust daarna houd me wakker. Vannacht er achter gekomen dat hij vaak nog een half uur na de voeding nog een boer moet laten wat dan nog dwars zit En daarbij bijhorende krampen. Ik hou hem voorlopig nog maar bij ons in bed en neem meer de tijd voor een voeding en het boeren. En ik tel indd de volgende voeding vanaf 12 uur anders zou het wel al weinig zijn!

Fijne dag allemaal 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Snachrs onrustig' in het Zwangerschapsforum