Me man veranderd

8 antwoorden en 24002398x bekeken

Falca 14-04 om 07:03

Voor een deel van de mannen wordt het vaderschap pas echt als het kind in hun armen ligt. En sommige gaan zich er helaas pas mee bemoeien als ze er mee kunnen voetballen omdat ze niet weten hoe je met zo'n klein breekbaar mensje moet omgaan. 
Mannen zullen nooit weten hoe het voelt om zwanger te zijn, de hormonen die je gek maken en kunnen zorgen dat je overal gevaar ziet, de extra kilo's die je mee moet slepen. Het feit dat jij wel continue er aan herinnerend wordt dat er straks iemand uit jouw lijf komt waar jij verantwoordelijk voor bent. 
Ik kan alleen maar zeggen, hou vol en ik hoop dat zodra de baby er is jullie elkaar weer vinden. 

reageer

Stokje (Gast) 14-04 om 12:35

Ik weet niet hoe lang jullie al samen zijn maar dit gedrag moet hij toch al eerder hebben vertoont? Kan me niet voorstellen dat hij voor de zwangerschap minder dronk of heel zorgzaam was. Heb je signalen niet genegeerd? Het niet willen zien zeg maar..
Ik vind het een beetje respectloos hoe hij met je om gaat als ik eerlijk ben.. Mijn vriend zal juist veel uit handen willen nemen. 
Ik wens je veel sterkte meid! Maar laat je niet als sloof gebruiken. 

Joyce2018 15-04 om 08:45

Wat ik zo lees heeft hij totaal geen respect voor jou. Ik zou een gesprek met hem aan gaan. Lukt dat niet , is er dan iemand die wel invloed op hem heeft? Ik zou dit uitspreken voor dat  de baby er is. Heel veel sterkte 

Anoniem (Gast) 15-04 om 12:54

Ik heb niet alles gelezen.

Nee dit is niet onze cultuur. Dit is zijn/jullie cultuur. Jij houd dit instand om er maar voor hem te zijn. Schrijf grenzen op, je verwachtingen en wat jij nodig hebt. Vertel wat er verandert is en wat er moet veranderen. Gebeurt dat niet zou ik gaan scheiden. Dit is geen omgeving voor een zwangere en baby. 

Schandalig gewoon. Hoe oud zijn jullie? En hoe lang samen?

Anoniem (Gast) 16-04 om 10:56

Mijn vriend zou alles voor me doen.. ik zou scheiden. Aub als je niet in haar situatie zit of zelf niet eens zwanger bent of iets dergelijks dan heb je geen idee waar je het over hebt. Natuurlijk zal haar man deels zo zijn maar iedereen is aan het begin leuk lief en aardig voor elkaar. Zoals falca zegt iedere man ervaart een zwangerschap en baby anders. Misschien gaat de man in kwestie na de bevalling wel alles doen ineens, of juist niet en pas als de baby een dreumes of helemaal nooit. Dat ervaar je dan, maar hormonen maken dingen ook erger dan het is en je ziet misschien alles nu veel slechter dan dat het daadwerkelijk is. 

Geef het tijd en geduld.

Anoniem (Gast) 16-04 om 11:10

Wat een onzin. 

Ja een man beleeft een zwangerschap anders. Dat betekent niet dat hij jou mag gebruiken als voeten veeg. Dit is verwaarlozing en psychische mishandeling. 

Weg wezen dit gaat echt niet beter worden als je bevallen bent en het kind ouder wordt. 

Anoniem (Gast) 16-04 om 12:26

Ohja want jij kent haar man en hun relatie. Nogmaals het is lekker makkelijk om van afstand te oordelen. Gelukkig dat er ook helderziende hiero zijn die je kunnen vertellen dat je meteen weg moet wezen TO

Anoniem (Gast) 16-04 om 14:02

Beetje gezond verstand heeft dat gelijk door. Dit gedrag wat to schets is onaanvaardbaar. Dat is geen basis voor een goede relatie.  Al helemaal niet voor een jong gezin. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Me man veranderd' in het Zwangerschapsforum