Help! Tuurstreep/indroogstreep??

11 antwoorden en 23730692x bekeken

Veer 08-05 om 12:27

Hi Dames,
Gisternacht een k2v5 test gedaan. Vanmorgen zag ik een licht roze streepje. Heeft iemand dit eerder mee vemaakt? Is het een indroog streep? Vanmorgen zag ik ook helaas lichtroze/bruine afscheiding, morgen is mijn nod. Nu geen afscheiding meer. Ik voeg even een foto toe. 

reageer

FiFi 08-05 om 12:43

De streep is roze waardoor ik zou denken dat het geen indroorlijn is. 
Wacht je NOD af en test morgen nog eens met ochtendurine zou ik zeggen.  

Laat hier zeker iets weten

Anoniem (Gast) 08-05 om 17:22

Zwanger

Veer 08-05 om 17:32

Ik morgen nog een testje proberen als mijn menstruatie niet doorzet! En dan binnen de afleestijd

Kat 09-05 om 09:02

Ik bij mijn oudste. Test gedaan en negatief binnen de afleestijd. Test weggegooid, want negatief. Paar uur later gooi ik iets weg en zie ik toch een streepje. 4 dagen later een mooie test in handen (binnen de tijd) en nu is ze bijna 4.

Heb je nog getest vandaag?

Veer 13-05 om 16:25

Hi Kat! Ik werd ineens ongesteld 2 a 3 dagen later. Maar toch getest vanwege vage klachten. Testen zijn positief en lopen licht op. Weey niet zo goed wat ik ervan moet denken. In het forum zwangerschapstesten heb ik een nieuwe topic geopend. Kijk je mee?

Veer 09-05 om 13:41

Ik heb vanmorgen voor dat ik naar werk ging even snel getest. Helaas negatief binnen afleestijd. Maar mijn menstruatie is nog niet doorgezet. Eerst was het roze en nu bruin verlies. Ik ben nooit laat, drm vind ik dit zo vreemd. Wellicht breekt het morgen door. 

Anoniem (Gast) 09-05 om 14:12

Het streepje lijkt ook niet helemaal recht. Het zou ook kunnen dat het een soort van opgehoopte urine is (als je de test doet, zie je de urine van rechts naar links ‘lopen’). Daar lijkt het wat mij betreft meer op, heb het zelf ook wel eens gehad op die manier. Het lijkt dan een streepje, maar is uiteindelijk niks helaas   

Veer 09-05 om 22:55

Klopt het streepje is krom. Maar er staat ook een recht streepje. Maar snap dan niet wrm die roze is, zou het dan niet geel moeten zijn?
Ik wacht nog op het doorbreken van mijn menstruatie. Het is nu nog voornamelijk spotting. 

Joyce2018 13-05 om 16:11

Goede middag. Heb je ondertussen nog getest? Ik hoop voor je dat je zwanger bent! 

Veer 13-05 om 16:24

HI joyce ik heb inmiddels meerdere testen gedaan die duidelijker zijn en binnen afleestijd positief zijn. Maar ik bloed ook. Dus het is een beetje gek gelopen. Ik heb een andere topic geopend. Als je daar een kijkje zou willen nemen, zou fijn zijn! In het forum zwangerschapstesten!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help! Tuurstreep/indroogstreep??' in het Zwangerschapsforum