Ontpillen

2 antwoorden en 22909780x bekeken

Yana (Gast) 19-07 om 23:11

Hallo, 
Ik ben Yana en ik heb een heel grote kinderwens samen met mijn partner. Ik ben in maart gestopt met mijn pil. Mijn cyclus is nu nog erg onregelmatig.. wij vrijen 2a3x in de week en toch ben ik nog niet zwanger, iedere dag duurt daardoor zolang.. je wilt echt iets en het gebeurd niet. Ik vroeg me af hoelang het ontpillen kan duren en hoe snel je zwanger kan raken na het stoppen van de pil? Bedankt ! 

reageer

Mila (Gast) 20-07 om 05:43

Hoi Yana, spannend en leuk dat jullie proberen. Gemiddeld kan het tot een jaar duren voor het raak is en ontpillen wel een paar maanden, bij mij drie dacht ik. 2/3 keer sex in de week is goed, alleen tijdens je vruchtbare week zou een keer extra (om de dag) het beste moeten werken. Maar ben zelf ook nog niet zwanger hoor! 

plezierig 26-07 om 20:54

Hallo Yana,
Ik heb altijd gehoord dat je lichaam helemaal geen tijd nodig heeft om te ontpillen. Zodra je met je pil stopt ben je eigenlijk weer vruchtbaar. Een zwangerschap kan omwille van verschillende redenen uitblijven, maar je bent nog maar 4 maanden gestopt met de pil. Ik zou me voorlopig nog niet al te veel zorgen maken.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ontpillen' in het Zwangerschapsforum