Help! Zou ik zwanger kunnen zijn?!

7 antwoorden en 22668712x bekeken

tara 09-08 om 06:16

Hallo allemaal,
Ik heb sex gehad zonder enig anticonceptie op de dag van mijn “eisprong” volgens de kalender, hij is niet in mij klaargekomen, ook heeft hij daarvoor ook geen zaadlozing gehad en hij haalde hem er op tijd uit, want het duurde nog een paar seconden tot hij klaarkwam.
Hoe groot is de kans op zwangerschap??
(Voor het zingen de kerk uit is altijd goed gegaan, alleen deed ik dat nooit in mijn vruchtbare dagen)

reageer

Mama vanJ 09-08 om 10:31

Je kan dus wel degelijk zwanger zijn... ja kan namelijk ook zwanger raken van voorvocht. 

tara 11-08 om 04:17

Maar die kans is toch heel klein als de man niet eerder een zaadlozing heeft gehad, dan zit er toch geen zaad in z’n urinebuis? En hij heeft op tijd terug getrokken. 

Anoniem (Gast) 11-08 om 07:22

Hoi Tara! Een tijdje terug las ik een soortgelijke vraag. Wat jij zegt klopt, ik wist dat ook niet! Er zouden geen spermacellen in voorvocht zitten en je zou dus niet zwanger kunnen raken als hij hem er op tijd uithaalde. Alleen als hij vlak voor hij bij jou erin ging wel klaar is gekomen en tussendoor niet is gaan plassen (dat maakt alle zaadjes weg). 

Wat natuurlijk wel zou kunnen is dat hij in de buurt van jouw vagina is klaargekomen en er zo wat zaadjes bij jou binnen zijn gegaan? Je hebt het over een paar seconden? Dat klinkt niet alsof hij ver is gekomen. En een ander risico; sommige mannen komen soms twee keer klaar. Dus wellicht heeft hij eerst iets in jou gespoten en de rest een paar seconden nadat hij eruit ging? Hoe is je relatie met deze man en zou het welkom zijn? Wanneer is je nod?

Mammavandrie (Gast) 11-08 om 08:00

Voor het zingen de kerk uit heeft mij twee van de drie zwangerschappen opgeleverd  Mijn man heeft wat hier boven staat; hij komt eerst een beetje klaar en kan dan nog even doorgaan. Daarna komt hij “echt” klaar zoals hij dat noemt, maar bij de eerste keer komt er ect ook sperma uit. Gelukkig bij ons beide kerel wel gewenst, alleen iets eerder als “gepland”. Veel geluk Tara!

tara 15-08 om 22:33

Zou ik met iemand hier privé er over kunnen praten, ik zit namelijk met een groot probleem???????????

Anoniem (Gast) 16-08 om 08:08

Tara, dit is wel aardig privé toch? Ben je zwanger?

Mama vanJ 16-08 om 13:49

Je mag me een pb sturen hoor Tara 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help! Zou ik zwanger kunnen zijn?!' in het Zwangerschapsforum