Hoe zorg ik voor een fijne zwangerschap

3 antwoorden en 20893008x bekeken

bijnapapa 04-01 om 15:14


Beste moeders en bijna mama’s,

 

Dit jaar verwachten ik en mijn vriendin ons eerste kindje, maar omdat mijn vriendin hier natuurlijk eigenlijk al het werk aan heeft wil ik graag iets voor haar terug doen. Ik wil dat de zwangerschap voor haar een hele mooie en bijzondere tijd wordt, en ik wil dan ook graag er voor zorgen dat dit gaat lukken. En daarom heb ik wat tips nodig van moeders en bijna mama’s.

 

Mijn vraag is dus kort samengevat: Wat kan ik doen zodat de zwangerschap voor mijn vriendin een mooie en onvergetelijke tijd wordt en zij dit dus als heel prettig ervaart!

 

Alvast bedankt! Een bijna papa!

reageer

starz 04-01 om 15:40

Als eerst wat super leuk dit berichtje ! 
Hoe kan onze man/partner bijdragen aan een onvergetelijke wzwangerschap ? Wat een goede vraag !!!
Ik denk aan verwennen voetmassage, lekker koken, wat taken in huis overnemen. Nog even extra genieten van jullie tijd met zn 2e zoals naar de film of lekker uit eten.
Een leuke verassing mischien een fotoshoot, buik laten beschilderen. Gips buik maken,pretecho of een zwangerschapsmassage. Zwangerschaps boek om bij de houden,elke week een foto van haar groter wordende buik voor later.
Ik wens jullie nog een fijne zwangerschap !! En heel veel geluk !!

Rosa (Gast) 04-01 om 19:52

Ik vind het super fijn dat mijn man mee gaat met de controles en echo's. Ook is het hem nooit teveel als ik weer eens klaag over vermoeidheid enz... Een luisterend oor en meeleven is denk ik het mooiste wat je kunt geven. Ook even voelen met de hand op de dikke buik om het kindje te voelen bewegen geeft juist fijn interesse weer in het kindje en de zwangerschap! 
Een fijne tijd samen! 

Anoniem (Gast) 08-01 om 10:32

Ik vind je onderwerp over “hoe je het haar tussen de lakens zo leuk mogelijk kunt maken” wel leuker!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe zorg ik voor een fijne zwangerschap' in het Zwangerschapsforum