Geen regeldagen, wel ineens niet meer doorslapen en veel vaker willen drinken

0 antwoorden en 16985828x bekeken

Anoniem (Gast) 25-11 om 06:30

Hallo dames,
Hoop dat iemand me een beetje advies kan geven want ik wordt zo onzeker en wanhopig van mijn baby van bijna 4 maanden, over 2 weken.

Ze was al een makkelijke baby vanaf de geboorte en sliep vrij snel al door, en ja ik weet dat dat niet normaal is maar dat we gewoon geluk hebben. Met 7 a a8 weken oud sliep ze de hele nacht door en had enkel 4 Voedingen per dag.
Sinds ze bijna 3 maanden oud werd moest ze ineens weer een nachtvoeding hebben. Dat duurde 2 weken dus ik dacht zal wel een sprongetje zijn. Daarna sliep ze weer paar nachten weer door en daarna is de ellende weer begonnen. Ze moet om de 4 uur drinken nu, of het nu overdag of snachts is. Ze vraagt constant om de 4 uur of sneller. Ze krijgt al extra grote flessen en ze komt vaak over de maximum van 1l per dag.

Ik weet echt niet wat er met haar is, aangezien ze zooo makkelijk was en doorsliep en nu ineens wil ze constant drinken. Ik vraag niet of ze weer 12 uur doorslaapt maar hoe kan het dat ze ineens zo slecht slaapt.. Normaal hoe ouder ze worden hoe makkelijker maar bij haar is het andersom. Iemand ervaring hiermee???

Owja, overdag drinkt ze vaak niet haar hele fles opĀ  waardoor ik soms om de 3 uur moet geven en dan wil ze snachts nog meer. Dus ik neem aan dat ze niet te weinig binnenkrijgt anders dronk ze altijd de fles wel leeg. Ze heeft wel verborgen reflux weet niet of dat meespeelt. Maar dat had ze ook al toen ze in het begin doorsliep.

Hoop dat iemand me advies kan geven en kan zeggen of dit normaal is.
Heb nog een oudere dochter maar zij was totaal niet zo. Dronk gewoon netjes.

reageer