Positief, help?

4 antwoorden en 16396980x bekeken

Amber (Gast) 02-01 om 10:03

Hallo,

Hopelijk kunnen jullie mij helpen.
Ik weet niet wanneer ik ongesteld moet worden, ik dacht dat ik dat vandaag zou worden maar nog geen teken van menstruatie.

Net een test gedaan van kv 2voor5 en die was direct binnen 1min heeel licht positief. Heb na 10min met zelfde urine uit zelfde bakje weer zelfde test gedaan en deze is negatief gebleven. Iemand een idee of zou die eerste test niet kloppen? Of heb ik nog te weinig hormoon waardoor deze 2de test toevallig negatief uit sloeg?



reageer

Orchidea 04-01 om 08:04

De Kruidvat testen zijn na mijn weten niet meer zo goed als vorige jaren, het kan zijn dat je gewoon een keer een foutieve test hebt gehad of hem toch niet helemaal volgens de instructie hebt uitgevoerd. Ik heb vaker “vals” positieve testen gehad, zelfs met roze duidelijke strepen. Het kan dus echt. Ik zou uitgaan nu van de negatieve test, je teste immers met dezelfde urine. Als je zwanger zou zijn zou de tweede test ook (licht) positief moeten zijn. Woensdag, Donderdag nog een testje doen? Predictor Early geeft snel duidelijke strepen! Succes

Amber (Gast) 04-01 om 11:18

Dankje voor de tip orchidea
Ik ben 2 jan ongesteld geworden, dus inderdaad vals positief.
Heb bij mijn andere 3 kindjes altijd deze testen gebruikt en nooit een vals positief gehad. Maar afgelopen maand had ik met deze test een knallende roze streep en dag erna niets meer, dacht dat het een mk was maar misschien ook een vals positieve test?

Orchidea 04-01 om 11:19

Ik vermoed inderdaad een valse test, sorry. Als je zwanger was geweest, al is het pril. Had dat met dezelfde urine zeker opgemerkt moeten worden. Gelukkkg heb je nu wel duidelijkheid, wat jammer. Succes volgende ronde!

Amber (Gast) 04-01 om 11:21

Het is jammer maar helaas we gaan gewoon door, nieuwe jaar nieuwe kansen.

Dat was de test van vorige maand, en de dag erna was die helemaal negatief.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Positief, help? ' in het Zwangerschapsforum