Action testen zwangerschap

1 antwoord en 16184245x bekeken

sophietjeA 14-01 om 20:32

Hey iedereen, sorry ben vrij nieuw op dit forum maar heb mijn vraag gesteld in een prive groep waar ik zelf niet meer op kan lezen dus sorry voor mijn dubbele vraag maar dus... 

Ik had (volgens mij, en anderen hier op het forum en anders forums) de 28ste een positieve ovu test. De 29ste dacht ik hem gevoeld te hebben. Echter tot op vandaag nog steeds geen RD te bespeuren(volgens men appje ben ik dus 2 dagen overtijd). Ik voel me zwanger door kleine kwaaltjes maar werk deze week met de nachtshift dus ik wou wachten tot na het weekend om een testje te doen. Vandaag kon ik mij toch echter niet inhouden en heb rond de middag een testje gedaan. Was helemaal negatief(wit wit wit, geen tweede streepje te bespeuren). Ik kan best over enkele dagen nog eens testen dat weet ik wel maar wat zijn jullie ervaringen met de testen van action? De gewone niet de early testen. 
Kan het ook door mijn omgekeerd dag/nachtritme van deze week komen dat ik nog negatief testte misschien? 
Of is er toch nog een kans dat ik binnen paar dagen toch positief test?? 
Groetjes!! 

reageer

Orchidea 19-01 om 08:59

Het kan zijn dat je nog te weinig hcg in je lichaam hebt voor een normale test (25 hcg), je zou ook een early kunnen proberen? Die zijn 10 hcg. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Action testen zwangerschap' in het Zwangerschapsforum