Ben ik nezelf gek aan het maken?

4 antwoorden en 15959239x bekeken

Melissa 19-01 om 08:49

Hey Dames!
Ik ben inmiddels al 24 rondes (ik ben de tel een beetje kwijt) bezig om een eerste kindje te krijgen. Nog altijd zonder succes.

Normaal gesproken heb ik een dag of 3 na mijn eisprong last van 1 dag rozeverlies en daaropvolgend bruinverlies tot aan mijn menstruatie. Ik heb een cyclus van 26 dagen. En zit nu op dag 23. Echter blijft het bruinverlies uit, en heb ik de afgelopen 2 dagen alleen wat roze afscheiding gehad met het afvegen. 
Mijn borsten doen al zeker 4 dagen pijn, niet echt stekend maar een soort blauwe plek gevoel. Ook doet mijn onderbuik pijn, voornamelijk rechts, net of ik ongesteld moet worden, maar toch anders. Lastig uitleggen. 
Na zoveel rondes heb ik elke maand wel wat ‘symptomen’ maar meestal beeld ik me die in of houdt mijn lichaam me voor de gek, alleen dit keer is het anders voor mijn gevoel. Herkent iemand dit? En aangezien ik een 26 dagen cyclus heb, werkt een vroege test dan ook bij mij? 

reageer

Orchidea 19-01 om 08:52

Ja, die zal wel bij je werken een vroege test.  Ik zou niet al te blij zijn, het kan ondanks dat je lichaam al een lange tijd hetzelfde doet... altijd een keer afwijken van. Je zou dus een vroege test kunnen doen, wie weet. Succes, hopelijk is het raak na jullie pogingen! 

Melissa 19-01 om 15:07

Ik heb zojuist testen besteld, ik verwacht deze morgen binnen, ben benieuwd..

Orchidea 19-01 om 16:19

Spannend hoor. Nog even geduld, je kunt evt je ochtend urine bewaren... mochten je testen binnen komen kun je deze meteen doen ;-) deed ik ook met deze zwangerschap en een mooi positief resultaat voor 12 dpo. Succes

Melissa 20-01 om 14:21

Zojuist een test gedaan, negatief. Maar ik had wel 4 bakken koffie gedronken van te voren, nog een dag of 2 wachten en dan eens met ochtendurine proberen. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ben ik nezelf gek aan het maken?' in het Zwangerschapsforum