Innesteling of menstruatie ?

1 antwoord en 15053309x bekeken

ML (Gast) 27-03 om 08:35

Hi allemaal! 
Op 10 februari heb ik een miskraam opgewekt wegens een MA. Op 24 februari bleek ik niet schoon te zijn, maar dat zou volgens de gynaecoloog met m’n volgende menstruatie meekomen. Uiteindelijk op 1 maart alsnog een curretage gehad wegens enorm veel bloedverlies. 
Nu is het wachten op m’n nieuwe cyclus. Echter, ik heb nu 2 weken last van een rommelende buik en het gevoel dat ik ongesteld ga worden. 25 maart heeeeel licht roze bloedverlies. 26 maart in de ochtend wat helder rood met alleen afvegen, maar sindsdien niks meer? M’n borsten zijn sinds vanmorgen ook gevoelig en ik heb een misselijk gevoel. 
Ergens denk ik dat m’n lichaam me enorm voor de gek aan het houden is en ik over een paar dagen alsnog m’n menstruatie krijg. M’n cyclus voor de miskraam was tussen de 31 en 35 dagen. Omdat ik geen duidelijk antwoord kreeg vanaf welke dag ik zou kunnen tellen voor een nieuwe cyclus, omdat ik ook niet wist of m’n lichaam het gelijk zou oppakken, weet ik niet of het bloedverlies om een innestelingsbloeding zou kunnen gaan? 
Ik heb overigens duidelijk gevoeld dat er vorige week iets gaande was in m’n eierstokken en baarmoeder. Die krampen waren rond 22 maart verdwenen en heb ik soms wat krampen in m’n baarmoeder. Vandaar het idee dat m’n menstruatie door gaat komen.
 Naar mijn idee is het nu sowieso te vroeg om te testen. Wat denken jullie? Zou het om een innesteling kúnnen gaan en vanaf wanneer raden jullie aan om te testen?

reageer

Joyce2021 27-03 om 12:38

Ik had dat afgelopen december ook. Krampen op 24 december en 29 december licht positief getest. Ik zou wachten tot maandag dinsdag en een testje wagen.. als het negatief is, dan zeker aantal dagen afwachten wat je lichaam doet... 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innesteling of menstruatie ?' in het Zwangerschapsforum