Zwangerschap , gedachtes

6 antwoorden en 13733579x bekeken

laura 01-06 om 19:07

Goedenavond, 

Ik heb een aparte vraag waar ik mee zit. Ik ben bijna 19 weken zwanger en heb last van aparte gedachtes. Ik ben super blij met me zwangerschap, maar deze gedachtes maken het lastig. Ik heb een partner van 1,5 jaar. Daarvoor heb ik andere partner gehad, maar altijd de pil door geslikt en daarna heel lang geen menstruatie gehad. Nu heb ik vreemde gedachtes van dat een zaadcel van vorige partner nog in me lichaam kan zitten door dat het er niet uit is gegaan met menstruatie? En dat die levend gemaakt is door zaadcellen van me huidige partner. Hele vreemde  gedachten en hoop dat ik hier snel van af kan. Wie heeft tips? En kan me gerust stellen

reageer

Eefje 01-06 om 21:10

Zaad overleeft sowieso maar een paar dagen, dus het is echt onmogelijk, misschien is dat al geruststellend.. 
Lijkt me erg verwarrend inderdaad, die vreemde gedachtes, misschien proberen om het als vreemde gedachtes te laten en als het voorkomt dit ook zo benoemen en verder niet te serieus nemen.
Veel succes!

laura 01-06 om 21:54

Bedankt 

Anoniem (Gast) 02-06 om 08:11

Haha sorry ik moest even heel erg hard lachen. 

Wat maken jou hormonen jou het moeilijk zeg. Dat is gewoon echt onmogelijk. Dat weet jij zelf ook wel toch? 

Zaadcellen blijven nooit zolang in jou. Die lossen op, vergaan, en vloeien uit jou via je vaginale afscheiding. En die kunnen al helemaal niet meer tot leven gewekt worden door een andere spermazaadje.

laura 02-06 om 11:07

Goedemorgen,

Ik snap dat je lacht want om eerlijk te zijn zou ik ook lachen als iemand met dit verhaal bij mij komt. Ik hoop dat dit hormonen zijn en dat het geen dwang gedachtes zijn of iets raars. Ik heb best lang geen eisprong gehad en ineens was er een eisprong zonder me menstruatie dus ik dacht wat nou als een zaadcel van meer als jaar geleden in me lichaam zit en die in mij bevrucht heeft omdat t vast zit of iets. Inplaats van me huidige partner ze zaadcellen.  Hele gekke nare gedachtes. Haha maar bedankt voor dit ik ga genieten van me zwangerschap! 

Veraaa 02-06 om 08:15

Ohhhhhh...hormonen zijn echt vervelend!!!
Nee, dit is technisch gewoon onmogelijk, dus daarover geen zorgen. Maar je gedachten zijn natuurlijk wel heel vervelend. Misschien kun je, voor jezelf, 3 dingen opschrijven waar je aan gaat denken als er weer zo'n gedachte komt. 3 fijne dingen....iets over jezelf, iets over je partner en iets over je zwangerschap.
Succes!!

Orchidea 02-06 om 10:34

Oei, nee dit kan echt niet. De zaadcellen kunnen echt niet zo lang overleven.. dus geen zorgen, geniet van je zwangerschap

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwangerschap , gedachtes ' in het Zwangerschapsforum