Testen of wachten

1 antwoord en 13373106x bekeken

Anoniem (Gast) 12-07 om 09:25


Hallo,
Ik slik de pil al heel lang. Mijn vriend en ik hebben na mijn stopweek gemeenschap gehad(zonder condoom). 13 dagen erna kreeg ik bloed verlies bruin en licht roze kleur. Ik heb nog nooit een tussentijdse bloeding gehad wat dus al raar was. Een week voor de bloeding had ik al krampen. Nu heb ik sinds die bloeding last van mijn baarmoeder (krampjes) en ben ik heel moe en misselijk met vlagen. Ik heb 5 dagen voor NOD een test gedaan die was negatief. Zou het negatief blijven of zou ik wel zwanger kunnen zijn?

reageer

Amberle 12-07 om 11:11

Probleem is dat alle kwaaltjes ook verklaarbaar zijn als je niet zwanger zou zijn. Het is niet omdat je nog nooit tussentijdse bloedingen hebt gehad dat dat daarom nu niet ineens wel is. Ook misselijkheid en krampjes. Mss heb je gewoon een buikgriepje en zijn het je darmen die pijn doen. Maar je kan even goed ook wel zwanger zijn, de symptomen passen in het plaatje.
Ik vind 5 dagen voor je NOD testen is echt wel heel vroeg. Ik zou wat afwachten en dan nog is testen als je overtijd bent of als je echt niet kan wachten max een dag of 2 voor je NOD. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Testen of wachten' in het Zwangerschapsforum