Corona bij 38 weken

3 antwoorden en 9820293x bekeken

Kato (Gast) 21-04 om 15:50

Hoi iedereen,
Na twee jaar gespaard gebleven te zijn heb ik de pech nu in week 38 corona te krijgen zijn hier nog mama's met ervaring hiermee? Ben een beetje bezorgd over de baby of over een bevalling terwijl ik nog ziek ben! De dokter zegt dat het wel goed komt maar krijg de stress niet uit men hoofd.. 

reageer

Kiki (Gast) 21-04 om 17:04

Ha Kato, wat vervelend voor je zeg! Waarschijnlijk ben je met de bevalling wel weer beter (qua energie), maar ga vooral nu echt even rustig aan doen en herstellen. Qua besmettelijkheid zal t wel mee gaan vallen als de baby nog even blijft zitten. Ik was een dag of 3-4 echt ziek ervan. Dus dat komt wel goed. Beterschap en probeer je niet teveel zorgen te maken. Je kunt er nu toch niks meer aan veranderen. Veel rusten en gezond eten en hopen dat de baby nog even blijft zitten. Succes met de bevalling straks! 

mama_elke 21-04 om 18:33

Hey Kato!
Ik ben van mijn zoontje bevallen op 36+2, op een dinsdag en zondag ervoor mocht ik uit quarantaine na corona besmetting door mijn dochter. Was erg spannend maar alles goed gekomen! Zowel met mij als mijn zoontje. 

Rust goed uit!

Kato (Gast) 22-04 om 08:37

Hey dames, Bedankt voor jullie reacties! Die stellen toch al een beetje gerust. Nu vooral rusten en duimen dat hij nog niet beslist om te willen komen  

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Corona bij 38 weken' in het Zwangerschapsforum