knuffel in bed

2 antwoorden en 45216864x bekeken

Marieke 22-03 om 09:06

Emma van 4 maanden neemt snachts af en toe een speentje maar die valt steeds op de grond, en moet midden in de nacht dus op de grond liggen zoeken Nu bestaan er van die doekjes/knuffeltjes waar je een speentje aan kan vast maken maar vanaf welke leeftijd mag je die gebruiken?
Tips en ideetjes zijn welkom!

reageer

Iza 25-03 om 16:48

Wij hadden ook zo'n knuffel waar het speentje aan vast gemaakt kan worden. Het idee is dat je dan de knuffel tegen je kindje aanlegt of in zijn/haar armen en dat zo het tutje in de mond blijft. Nadeel van die dingen is dat het erg slecht is wanneer ze tandjes krijgen. Die knuffel is namelijk nogal zwaar en trekt aan het mondje. Speendoekjes etc mag je volgens mij nu al aan het speentje vastmaken hoor!

Mommy-Of-Nyana 29-03 om 16:31

hoi marieke, Nyana is nu 2 maand en neemt van 4weken al zo een doekje van koeka met haar tutje aan... ze is helemaal aan verslaafd het doekje moet onder der wang liggen en dan neemt ze het met haar handje vast en haar tut in de mond. ze kan er niet meer zonder! ben al enkele doekjes weze bij kope voor af te wisselen en om ze te kunnen wassen want wordy veel op gespeekselt haha...

liefs

Je kunt reageren op dit onderwerp 'knuffel in bed' in het Zwangerschapsforum