Pedicure onderzoekt wensen.

2 antwoorden en 45014019x bekeken

Iza 26-03 om 09:39

Hoi Dorien,

Ik weet nog na mijn zwangerschappen dat ik het inderdaad erg prettig vond om mijn benen te laten  masseren bij de schoonheidsspecialist/pedicure. Misschien kun je ook bijv een harsbehandeling aanbieden? De meeste moeders hebben namelijk aan het einde van hun zwangerschap of net na de bevalling weinig zin om zelf in de douche aan de slag te gaan maar ik kan me voorstellen dat wanneer ze de tijd hebben genomen om naar jou toe te komen een harsbeurt van de benen ook wel 'prettig' is.

Je moet alleen wel uitkijken met het masseren bij spataderen, ik heb zelf ook een massagepraktijk en tenzij je echt geschoold ben om spatadermassages te geven kun je het beste het masseren van spataderen vermijden omdat je door massage nog meer schade aan kan richten aan de aderen. Deze zijn namelijk al fragiel en door massage kun je ze nog meer kapotmaken.

Succes met je praktijk!

reageer

Pedicure 26-03 om 10:08

Hoi Iza

bedankt voor je tip helemaal super ik ga eens kijken of ik een cursus harsen kan vinden en of het ook toe te voegen is. Ik heb al een campingbedje besteld voor als jonge moeders de kleine mee nemen kunnen ze rustig en veilig evenneergelegd worden in de ruimte

Je heb helemaal gelijk over het masseren van spataderen als je ze heb moet je zeker niet te hard masseren. Ik zie dat mijn informatie stukje ook niet klopt het moet zijn om te voorkomen en vochtophoping tegen te gaan. Als je spataders heb kan ik er weinig aan doen maar als ze er nog niet zijn kan een massage de doorbloeding stimuleren waardoor meer zuurstof wordt aangevoerd wat helpt bij het vormen en repareren van cellen en afvalstoffen worden afgevoerd. Bedankt voor je scherpe opmerkingen.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Pedicure onderzoekt wensen.' in het Zwangerschapsforum