Hallo allemaal

4 antwoorden en 45172522x bekeken

marijke66 01-04 om 12:50

Hallo iedereen,

Ik ben Margriet Boudewijns, woonachtig in Den Haag en ben werkzaam als kraamverzorgende bij Kraamzorg Anne in Schiedam. Ik houd erg veel van mijn vak en zal op deze forum actief zijn om mee te praten over zaken zoals het zwangerschap. Tot gauw!

Groeten,
Margriet

reageer

Iza 03-04 om 20:13

Hoi Margriet, wat leuk dat we een kraamverzorgende hier op het forum om raad kunnen vragen . Welkom!

RJ 25-05 om 22:02

Hoi Marijke, welkom. Altijd fijn een kraamverzorgende op het forum! Ik heb gelijk een vraag over kraamzorg. Ben nu 31 weken en 3 dagen zwanger. Tot op heden nog niks van mijn kraamzorg gehoord, alleen dat ze mijn inschrijving ontvangen hebben en bevestigd dat ik sta ingeschreven. Ik heb me zo rond de 3 of 4 maanden ingeschreven via mijn zorgverzekeraar. Op hun site staat wel dat ze tussen week 28 en 32 contact opnemen voor een afspraak, maar vind het toch wel lang duren nu. Alvast bedankt, groetjes RJ

marijke66 26-05 om 13:29

Hoi RJ, dankjewel. Ik zal zo veel mogelijk jullie vragen proberen te beantwoorden. 

In principe zou de kraamzorg u moeten benaderen voor een intakegesprek. Dit gebeurd bij onze kraamzorg rond de 28e week. Aangezien je bevalling steeds dichterbij komt, zou ik even naar de kraamzorg bellen en vragen wanneer het intakegesprek zal (kunnen) plaatsvinden.  Veel succes met de bevalling en kraamzorg!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hallo allemaal' in het Zwangerschapsforum