zwanger??

15 antwoorden en 44950557x bekeken

M 07-05 om 20:16

Als je twee strepen ziet of een streepje en een plus ja dan ben je zwanger. Moet je nog maar eens de gebruiksaanwijzing lezen. Niet gepland maar wel gewenst? Alvast een voorzichtige gefeliciteerd......

reageer

Marijke (Gast) 07-05 om 20:35

Het was wel gepland maar we wisten het nog niet helemaal zeker of we er wel aantoe waren maar het is meer dan welkom als het zo is. De test gaf een heel duidelijke streep aan op de controlevenster en de teatvenster een iets lichter roze. Ik twijfel steeds war ik er van moet denken dus denk dat ik morgen (voor de zekerheid) de dokter maar bel

Marijke (Gast) 07-05 om 20:36

Maar bedankt voor je berichtje, dat doet me wel goed.

M 07-05 om 21:59

Een streepje is een streepje zeggen ze altijd. Bij mij was het ook heel licht en nu 13 weken zwanger. :-) anders kun je altijd nog een digitale van clear blue doen. Daat staat letterlijk op zwanger of niet zwanger en hoe lang. Die heb ik ook bij de eerste en de tweede zwangerschap gebruikt. Bij de eerste drie gewone en daarna clear blue omdat we het niet konden geloven:-)

LBink 08-05 om 10:19


Dit was mijn eerste test, ik zou gewoon nog een test doen. je HCG verdubbeld om de dag. 
Ik ben nu bijna 15 weken

Marijke (Gast) 08-05 om 22:08

De kruidvat test heb ik gisteren en vannochtend gedaan en duidelijk net als op die test een lichte streep. Vandaag de dokter gebeld en die geeft aan dat de lichte streep donkerder moet zijn boj zwangerschap (test meegenomen en laten zien) en al 2 weken overtijd.. Ze vroeg ook of ik ergens last van had maar dat heb ik totaal niet alleen opgeblazen gevoel.. Volgende week moet ik pas terugkomen en een plasje wegbrengen.. Dit word een onzekere week voor me met veel piekeren.

Marijke (Gast) 08-05 om 22:27

mag ik vragen wanneer je de test hebt gedaan die positief was?

LBink 08-05 om 22:33

op de dag dat menstruatie moest beginnen, maar dat zegt helemaal niks! je moet je bloed laten testen dat geeft de doorslag, als je over 2 weken nog steeds geen menstriatie hebt zou ik een inwendige echo aanvragen., ik wil je niet bang maken of wat aanpraten maar een buitenbaarmoederlijke zwangerschap is ook iets wat past bij laag hcg hormoon. ik was 30 dagen over tijd licht positief uit eindelijk een miskraam. nogmaals ik wil je niet bang maken maar laat je niet wegsturen omdat je je verder goed voelt!

LBink 08-05 om 22:34

#MENSTRUATIE... typ gebrek

sanjo 10-05 om 12:54

Streep is een streep. Maakt niet uit hoe licht of donker hij is. Mijn eerste test van de kruidvat was ook heel licht en ben toch 13 week zwanger nu. Bij sommige vrouwen worden niet altijd de testen donkerder. En als je nog meer zekerheid wilt hebben kan je ook een clearbleu digitaal doen. Heb ik ook gedaan. Daar staat in letters op zwanger of niet zwanger.

Marijke (Gast) 12-05 om 16:16

Bedankt dames voor de info, heb een clearbleu gedaan en die geeft duidelijk aan zwanger 2-3 dus zou ik nu 4,5 weken zijn. Ben super blij maar ook wel onzeker voel nog niks voel me niet slecht niet overgeven nog niks maar zal nog wel komeb ben al wel begonnen met foliumzuur en woensdag heb ik dan ein-de-lijk de afspraak bij de dokter! keep my fingers crossed..

Indy 12-05 om 16:35

Van harte gefeliciteerd!!!
Onzekerheid hoort erbij, dit gevoel kan nog wel 10x veranderen in de aankomende maanden, dus daar hoef je dan ook weer niet onzeker van te worden!  
De misselijkheid kwam bij mij met 6 weken en verdween weer met 13 weken, maar sommigen slaan het ook volledig over.
Geniet er lekker van en veel succes!

sanjo 12-05 om 17:41

Gefeliciteerd met je zwangerschap. Dat onzekere heeft elke vrouw wel. Bij mijn dochter had ik eigenlijk nergens last van. Dus ook niet misselijk geweest. Maar bij deze zwangerschap ben ik wel misselijk geweest in de eerste weken. Dus elke zwangerschap is anders.

Geniet ervan zou ik zeggen.

M 12-05 om 19:00

Gefeliciteerd met je zwangerschap  Is heel normaal dat je onzeker bent. Dat zal je in vlagen houden. Maar geniet ervan voordat je het weet is het kleine hummeltje er al

LBink 12-05 om 21:29

jeeeej! gefeliciteerd! geweldig! je hoeft je niet slecht te voelen, wees blij als je je goed voelt ik was enorm misselijk nog voor de test dat is echt geen pretje! vertrouw op je lijf!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger??' in het Zwangerschapsforum