bach rescue

5 antwoorden en 44611739x bekeken

Bloem 07-07 om 07:05

Even een vraag zijn er mensen die de bach rescue druppeltjes hebben gebruikt tijdens de zwangerschap en wat was het resultaat? Zelf heb ik er een rot nacht opzitten, slecht geslapen en stijf van de spanning...ik heb eerder last van paniekaanvallen gehad en leek er vanaf te zijn ben nu 6 weken zwanger en lijkt alsof het terug komt. Mijn vriendin heeft mooie ervaring met bach druppels nog meer mensen?

reageer

zwijgt 07-07 om 13:36

Ik heb er geen ervaring mee. Ik ken het alleen bij dieren  maar je hebt het idd ook voor mensen. Maar ik zou zeggen probeer het uit, het schaad iig sowieso niet .

Iza 07-07 om 16:05

Ik hoor er ook veel goede verhalen over. Zeker het proberen waardt maar mocht je zo'n last hebben van spanning helpt het misschien ook om eens een keer met iemand te gaan praten. De Bach rescue verhelpt het wel even maar lost natuurlijk niets op .

Bloem 07-07 om 17:56

Ik ga wekelijks nog heen praten met twee therapeuten...heb hier ook lang geen last van gehad...ook heel lang afgevraagd moeten we niet nog langer wachten maar goed spanning heeft iedereen wel last van...wij hadden samen zo iets van we gaan er vóór...ik kan wel wachten op het moment dat het er niet is maar dan is er wel wat anders....ik snap idd dat het niets oplost...ben gewoon een heel onzeker persoon en wanneer ik me minder voel ga ik piekeren waardoor spanning ontstaat

Sandra (Gast) 09-07 om 10:20

Ik heb tijdens mijn zwangerschap Bach bloesem mix 53 genomen, dat heeft mij goed geholpen.

Bloem 09-07 om 11:14

Sandrak om welke redenen gebruikte je het

Je kunt reageren op dit onderwerp 'bach rescue' in het Zwangerschapsforum