Help, wat moet ik doen?

3 antwoorden en 44437376x bekeken

niempie (Gast) 31-07 om 15:13

Ik ben zo verschrikkelijk verdrietig. Dit heeft te maken met mijn geschiedenis en nu ik zwanger ben komt alles terug. Ik huil alsof ik nooit heb kunnen huilen ofzo!

Ik ben 21 weken zwanger en ik heb pijn in mijn buik. Die is begonnen toen ik begon met huilen. Ben nu weer wat rustiger, maar mijn buik doet nog steeds pijn. Is dit wel goed ? moet ik hulp vragen?? Ik weet het ff niet meer.

xxx

reageer

Mommy-Of-Nyana 31-07 om 15:30

hoi meis, 
zou kunnen van je wat op te jagen hoor dat je buik pijn begint te doen nu...
probeer zo kalm mogelijk te worden..en als je echt twijfelt en je toch pijn blijft hebben even je vp of ha bellen. en je verhaal even vertellen.

Veel liefs xx

Ster 31-07 om 17:30

het geeft niet dat komt omdat je tijdens het huilen al je spieren aan gespannen hebt en nu heb je dus een soort spierpijn. het gaat wel weer over, morgen heb je er waarschijnlijk geen last meer van als je niet weer zo'n huilbui krijgt. die zijn ook heel normaal met of zonder rede. en als je het niet vertrouwt inderdaad even je VK bellen.

succes

Eva (Gast) 31-07 om 20:29

Buikpijn is niets geks, het zou gewoon je baarmoeder kunnen zijn die aan het groeien is. Zolang er geen bloed is hoef je je eigenlijk niet druk te maken.

Ik zou wel morgen even een afspraak met de vk maken. Die kan je even nakijken en je geruststellen. Maar idd, als het niet goed voelt gewoon nu even bellen !

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help, wat moet ik doen?' in het Zwangerschapsforum