heeft iemand een antwoord op mijn vraag?

7 antwoorden en 44442003x bekeken

misbiondo1984 02-08 om 07:29

Hoi!

Ik heb een vraag en ik hoop dat iemand hier een antwoord op heeft. Ik ben in oktober gestopt met de pil. Ik heb in november mijn menstruatie gehad en toen niet eerder dan 4 april weer. Vervolgen heb ik 4x een menstruatie gehad en had een cyclus van 23 , 24 dagen. Ergens in juni had ik ongesteld moeten worden maar dit blijft tot de dag van vandaag uit. Ik ben met ovulatietesten begonnen en ik heb tot 2x toe een ovulatie gehad volgens de test maar geen menstruatie . De laatste positieve ovulatietest was 13 juli. Weet iemand hoe dit zit? Heb de huisarts bij de eerste positieve ovulatietest gebeld maar die zegt dat het vanzelf komt en ik er niet teveel mee bezig moet zijn, wat ik ook niet doe..

Ik hoop dat iemand een antwoord heeft..


Groetjes!!

reageer

Eva (Gast) 02-08 om 08:02

Hoi, het kan wel tot 6 maandend duren voordat je cyclus weer normaal is. Maar heb je er al aan gedacht om een zwangerschapstest te doen :-)

misbiondo1984 02-08 om 09:34

Vanochtend gedaan.. maar ik vind het vreemd dat een ovulatietest 2x positief is, een keer in juni en in juli maar er geen menstruatie komt. Ben nu 9 maanden gestopt met de pil.

Grtz

hartje 02-08 om 13:17

Het kan goed dat de ovulatietest klopt! Er zijn ook vrouwen die heel weinig ongesteld zijn of heel onregelmatig en die ook iedere maand een eisprong hebben.
Dit hebben ook veel moeders die borstvoeding geven en niet ongesteld zijn.

Dus je kunt toch zwanger zijn of worden!

misbiondo1984 02-08 om 21:35

Dankjewel voor je reactie. Dit geeft me weer een beetje hoop.. gtz!

Anoniem (Gast) 02-08 om 16:46

Ik heb na het stoppen van de pil eerst nog 2 keer redelijk netjes op tijd menstruatie gehad daarna daarna 3 Kwart jaar niks wachte op mijn menstruatie en was toen plots zwanger tewijl ik geen menstruatie had gehad. Was geweldig omdat ik bang was dat het niet zou lukken ivb geen menstruatie.

Hoe het zit met wel ovulatie en toch geen bloedverlies weet ik ook niet maar dat je cyclus zeer onregelmatig verloopt hoeft niet te zeggen dat het niet lukt.
Succes hopelijk is het jullie snel gegund

misbiondo1984 02-08 om 21:37

Er is nog hoop dus!! Dankjewel voor je reactie. Ben je al bevallen of nog heerlijk zwanger? Grtz

Anoniem (Gast) 03-08 om 15:27

Bevallen van een zoontje van intussen bijna anderhalf.

En anders gewoon weer na de huisarts gaan hoor. Als het je niet lekker zit. Daar zijn ze voor. Als jij al meer gerustgesteld ben scheeld ook weer. Succes

Je kunt reageren op dit onderwerp 'heeft iemand een antwoord op mijn vraag?' in het Zwangerschapsforum