Zwanger??

3 antwoorden en 44232901x bekeken

aniet (Gast) 06-09 om 12:46

Hallo, sinds twee maanden ben ik gestopt met de pil én begonnen aan glazuur. We willen dol graag een kindje. Nu hebben ik en mijn man gister avond gevreeën en ben daarna poosje blijven liggen, ze zegen dat dat een beetje helpt om eerder zwanger te raken. Nu ben ik vandaag heel de dag al misselijk, vochtige schaam lippen en heb een klein beetje bloederige afscheiding gehad. Jan dit een teken zijn dat ik zwanger ben of klink ik nu wel heel erg voorbarig??

reageer

kruimel 06-09 om 13:00

Als je gister avond seks hebt gehad kan je nu nog geen symptomen hebben.. Waarschijnlijk wil je heel graag symptomen voelen maar de dag erna is onmogelijk.
Hoe je een eisprong gehad/gevoeld?
Wacht af en doe een test over 2weken!

'Bloederige' of bruine afscheiding kan je sowiezo hebben na seks.. dan is er waarschijnlijk een klein vaatje gescheurd en dat verklaart het bloed.

xKruimel

Aniet (Gast) 06-09 om 13:10

Hoi Kruimel, ik voel altijd mijn eisprong en heb ik inderdaad ook gevoeld. En was echt licht bloedverlies bij afwegen na het plassen. ik probeer er zo min mogelijk mee bezig te zijn, maar spookt toch door mn hoofd waardoor ik misschien dingen ga xien/voelen die er niks mee te maken hebben. Ik wacht het nog maar even af.. Bedankt voor je antwoord! X

hartje 17-09 om 21:28

Heb je nog getest of je zwanger bent? Inmiddels is het elf dagen later, dus ben wel benieuwd...

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger??' in het Zwangerschapsforum