nieuwe relatie/zwanger na geweldadige relatie..

1 antwoord en 44234397x bekeken

Anoniem (Gast) 12-09 om 13:25

Hallo allemaal.

Ik heb een zoon van bijna vier. Ben sinds kleine anderhalf jaar af van mn ex (vader van mijn kindje). We zijn uit elkaar omdat er sprake was van huiselijk en geestelijk geweld. De relatie heeft ruim tien jaar geduurd. Het heeft lang geduurd voordat ik uit deze relatie kon stappen. En daarna moest ik hard aan mezelf werken want mn eigenwaarde was 0/nix.

Nu heb ik bijna 9 mnd een relatie met een lieve man. Helaas vergelijk ik vaak situaties met elkaar. Ook al wil ik dit absoluut niet.

Ik ben bijna 11 weken zwanger maar zo onzeker. Dit komt denk k uit mijn vorige relatie.

Kent iemand dit? Want ik word gek van de onzekerheid. Dit breekt mij op. Ik wil mij niet meer laten leiden door mn ex want die heeft mij al zoveel jaar als marionetpop gebruikt! Nu dan niet letterlijk maar toch.
En daarnaast is her ook onredelijk voor mn nieuwe relatie. Hij doet zo zijn best maar heeft het hier ook moeilijk mee!

Hebben jullie advies..?


reageer

Iza 12-09 om 16:56

Wat goed van je dat je opnieuw bent begonnen voor zowel jezelf als je zoontje! Ik kan me heel goed voorstellen dat je de nieuwe situatie blijft vergelijken met de oude, dit heeft tijd en waarschijnlijk wat hulp nodig. Is het niet een idee om met een psycholoog hierover te gaan praten? Die kan je helpen om de situaties uit elkaar te houden en ervoor te zorgen dat je ook niet hetzelfde zult reageren als in de oude/nare situatie. Heel veel succes en probeer ook genieten van je nieuwe geluk! Je hebt het verdient

Je kunt reageren op dit onderwerp 'nieuwe relatie/zwanger na geweldadige relatie..' in het Zwangerschapsforum