wie herkend dit?

8 antwoorden en 44151646x bekeken

hartje 23-09 om 21:59

Persoonlijk denk ik dat je lichaam nog aan het ontpillen is.. voor je lichaam is dit ook weer een helw verandering, maar nnatuurlijk hoop ik voor je dat je zwanger bent...

Laat je het weten??

Liefs

reageer

joopie 24-09 om 11:57

Hoi,

Vandaag ben ik bijna 5 dagen overtijd, en nog altijd heeel klein beetje bruine afscheiding.. ( 2 drupjes per dag ofzo ). Vandaag ga ik testen. al durf ik niet zo goed.

Ik laat je weten !

hartje 24-09 om 21:00

Het kan ook van de innesteling zijn, dus zou je wel zwanger zijn!
De natuur gaat zijn eigen gang dus wie weet!?

En heb je nog getest vandaag?

joopie 25-09 om 10:12

Vandaag 6 dagen overtijd. Ik ben wel eens wat later, maar dit is wel mijn record. Wel druppel ik nog steeds beetje bruin. Maar nog geen druppeltje rood bloed gezien. Maar nog niet getest.. vandaag komen als het goed is de testen binnen. Gisteren was bij ons de drogist dicht, dus heb ik maar via internet besteld.

wordt vervolgd..

joopie 25-09 om 10:48

Ik heb getest, maar helaas negatief. Ik heb wel de huisarts gebeld, maar die zei nog een week afwachten en na paar dagen weer opnieuw testen.

zucht..

hartje 25-09 om 13:03

Hè, wat vervelend... Weer wachten en wat duurt dat toch lang. Hoop zo voor je dat het over een paar dagen wel positief hebt!

joopie 26-09 om 14:34

Nou ik weet niet hoor, vanmorgen ineens menstruatie krampen. en opeens heel plotseling helder rood bloed verlies. Ik voelde het vloeien, ik ben direct naar de wc gegaan. daar kwam het echt als een plasje eruit..( geen stolsels, leek op een "bloedneus") en 2 minuten later was het voorbij. tot dus ver niet meer gebloed. wel weer beetje bruine vloed.

geen idee wat dat geweest zou kunnen zijn...

zoo vreemd.. nu 7 dagen overtijd.. en nog steeds geen serieuze menstruatie.


hartje 26-09 om 20:20

Misschien ben je er heel veel mee bezig en dat je door de zenuwen of stress soms onwetend dat het daardoor niet helemaal door komt.. Probeer het los te laten en er minder aan te denken...
Sterkte in deze onzekerheid!

Liefs Hartjee

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wie herkend dit?' in het Zwangerschapsforum