Help..

4 antwoorden en 44064680x bekeken

Chelsey (Gast) 16-10 om 21:07

Hey..
Een beetje hulp gevraagd.
Ik heb ontzettend veel last van vaginale afscheiding maar deze is anders dan normaal.. Het is veel meer, vlokkerig en het ruikt zoetachtig..?
Wat betekent dit?
Alvast heel erg bedankt..!
Chelsey.

reageer

Iza 17-10 om 12:15

Wanneer het zoet ruikt en vlokkerig is kan het vruchtwater zijn. Hoever ben je nu? Ik zou voor de zekerheid even langs je verloskundige/gyn gaan. Mocht het toch geen vruchtwater zijn dan heb je misschien een schimmelinfectie die behandelt moet worden.

Chelsey (Gast) 17-10 om 15:08

Dat is dus het probleem..
Ik weet niet eens zeker of ik wel zwanger ben. Zou deze week ongesteld moeten worden dus ik zie het vanzelf, heb heel veel zwangerschapssymptomen maar ik blijf twijfelen.

Dromertje87 17-10 om 15:19

Meer afscheiding kan ook komen door hormonale schommelingen..
Ik heb dit de hele zwangerschap al wil je niet een te grote hoop geven maar je zou zwanger kunnen zijn

Chelsey (Gast) 17-10 om 15:45

Ja, ik durf er niet te veel op te hopen maar heb soms ineens heel sterk het gevoel dat we een kindje krijgen. Het zou ontzettend leuk zijn.. Niet gepland (ik slik de pil maar ik ben hem vrij vaak vergeten afgelopen maand) maar het kindje zou van harte welkom zijn.
En al die symptomen.. Ik zou niet weten wat het anders zou kunnen zijn, maar het is afwachten tot volgende week. Als ik overtijd ben moet het haast wel.
Mijn buik is ook vrij opgezet en heb afentoe pijn in mijn onderbuik en liezen. En ruik of proef dingen vaak anders, heb veel meer honger maar zin in andere dingen maar word soms ineens misselijk.
Dus het lijkt er wel op.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help..' in het Zwangerschapsforum