met de pil altijd zelfde dag ongesteld?

16 antwoorden en 43975814x bekeken

anonien (Gast) 30-10 om 17:01

hallo.

Ik slik al jaren de pil.Op zaterdags slik ik de laatste pil en ben meestal de dinsdag of woensdags ongesteld.Nu ben ik vorig maand wel ongesteld geweest maar anders dan normaal.Donderdags sliertje bloed verloren met slijm.Toen niks meer en vrijdags werd ik ongesteld tot maandag morgen.Duurde veel korter ook kon ik bijna geen tampon gebruiken want was te droog.Heb urine test gedaan ook paar weke en was niet zwanger.

Nu had ik ongeveer 2 weken terug oranje/rood bloed in afscheiding binnenin.Had toen ongeveer mijn eisprong.Ben met klachten naar de dokter geweest vorige week.Bloedtest en urine test gedaan beide Ook inwendig onderzoek gehad en was allemaal goed.

Nu heb ik zaterdag laatste pil geslikt en ben nog steeds niet ongesteld.Heb wel last van jeuk op borsten en buik,af en toe gevoel dat ik wel ongesteld moet worden.Kan ineens makkelijk naar de wc normaal erg verstoppingen.Vandaag erge hoofdpijn.

Het is toch normaal dat je altijd dezelfde dag ongesteld word als anders omdat je de pil slikt toch? Of kan dit toch verschillen

reageer

Dromertje87 30-10 om 18:08

het hoef niet precies het zelfde altijd te lopen met de pil manipuleer je de natuur he je veranderd het niet.

enigste wat je kan doen een weekje wachten dan nog niet ongesteld weer een test doen.. is deze negatief anders toch even langs de huisarts gaan die kan een bloedtest aanvragen

anoniem (Gast) 30-10 om 20:07

Ik ga er vanuit dat ik gewoon ongesteld word want slik de pil altijd goed.En geen diarree gehad enz.Net paar steken in de zij en rond de navel gehad.

Anoniem (Gast) 30-10 om 23:18

Ik las op een site dat doordat je de pil slikt altijd een bloeding krijgt als je ongesteld moet worden ook als je zwanger bent klopt dat?

Dromertje87 31-10 om 08:22

dat heb ik niet gehad.. ben 2x zwanger geraakt tijdens pil gebruik maar beide werd ik niet ongesteld in de stopweek.. wat je wel kan krijgen is een innestelingsbloeding en dat kan soms aangezien worden als een ongesteldheid

Anoniem (Gast) 31-10 om 11:08

Door de pil heen zwanger? Dat lijkt me ook schrikken.Heb je hem altijd goed geslikt?

Bij mij nog steeds geen ongesteldheid te bekennen.Gisteravond beetje misselijk en trekkend gevoel in de buik.Misschien dat ik net als vorige maand weer pas vrijdags ongesteld word

Anoniem (Gast) 31-10 om 12:36

Zojuist ongesteld geworden heb roze /licht roze bloed normaal altijd eerst donkerder.

Anoniem (Gast) 31-10 om 12:37

roze,licht rood bedoelde ik

Dromertje87 31-10 om 13:57

ongepland zwanger is altijd ff schrikken.. maar was door de pil heen ik blijk een snelle stofwisseling hebben dan kan het gebeuren dat niet genoeg word opgenomen van de werkende stoffen.. 
na me bevalling spiraaltje genomen en die werkte wel na behoren

Anoniem (Gast) 31-10 om 19:29

Bij mij is het bloeden weer opgehouden heb alleen heel iets oranje/bruin bloed net verloren.Kan geen tampon gebruiken want vagina is helemaal droog.
.Vind het maar vreemd het zeurt wel onderin de buik en bij de navel.En van middag paar steken in linkerzij maar kan ook zijn omdat ik had gespot.

Anoniem (Gast) 01-11 om 16:44

Ik heb vandaag ook niet veel bloed verloren.Bloed is wel bruin/oranje en wat rood.Neem aan dat dit wel mijn menstruatie is.Wel krampen in mijn rechter lies.Komt denk van het sporten

Anoniem (Gast) 01-11 om 19:16

Nu ook last van linkerlies

Anoniem (Gast) 02-11 om 00:25

hoi,

Ik gebruik altijd een tampon maar kan deze nu niet gebruiken omdat de ingang opgezwollen en droog is heeft iemand dit ook wel eens gehad?

Anoniem (Gast) 02-11 om 16:53

Vandaag wel veel bloed verloren.Heeft het nog zin om een test te doen? En wanneer zou ik die dan kunnen doen ?

Anoniem (Gast) 05-11 om 17:34

Helemaal niemand?

Dromertje87 05-11 om 17:36

een test hoef je nou niet meer te doen

Anoniem (Gast) 05-11 om 20:43

oké dankjewel heb zondag nog redelijk wat bloed verloren en sinds gisteren is het over

Je kunt reageren op dit onderwerp 'met de pil altijd zelfde dag ongesteld?' in het Zwangerschapsforum