Zwangerschap?

1 antwoord en 43899161x bekeken

Annelyn (Gast) 06-11 om 22:45

Hoi dames,
Wil nu toch eens mijn verhaal kwijt.
Het komt er dus op neer dat ik regelmatig seks heb. Ik slik de pil, dus er zou niks aan de hand kunnen zijn.
Ik ben hem wel eens vergeten, maar zo snel mogelijk braaf ingenomen binnen 12 uur (wel 1 keer een uitzondering, zat ongeveer een halfuur tot een uurtje te laat tussen).
Nu heb ik al een paar maanden last van een opgezwollen buik en zwangerschapssymptomen, maar ik blijf ongesteld.
Over 1 a 2 weken zou ik weer ongesteld moeten worden, maar de laatste paar weken worden de zwangerschapssymptomen steeds erger.
Vlagen misselijkheid, gigantische stemmingswisselingen, hoofdpijn, zeurend en trekkend gevoel in de liezen en ernstige vermoeidheid zijn de meest voorkomende kwalen.
Een paar weken geleden had ik het idee dat mijn buik groter was dan normaal, ik heb een meetlint gepakt. Deze week deed ik dat opnieuw. Resultaat? Maar liefst anderhalve centimeter bij gekomen.
De laatste keer dat ik een zwangerschapstest deed is al meer dan anderhalve maand geleden en eerlijk gezegd ben ik aardig overtuigd dat er toch echt wat aan de hand is vanbinnen..
Ik heb zelfs afentoe het idee iets te voelen bewegen.
Maar hoe kan dit? Ik slik over het algemeen braaf de pil, en kan me moeilijk voorstellen dat die ene keer precies raak was..
Liefs, Annelyn.

reageer

beabie 09-11 om 16:01

Hoihoi Annelyn,
Ik hoop dat je ondertussen een zwangerschapstest hebt uitgevoerd.
Het kan zijn dat je schijnzwanger bent. Ik heb ook een dag een meetlint gepakt en in een dag 4 cm maar dit kwam waarschijnlijk door wat anders, want mijn buik is weer normaal en de test negatief.

geen test gedaan? niet denken maar doen!
veel succes
groetjes

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwangerschap?' in het Zwangerschapsforum