angst voor zwangerschap

9 antwoorden en 43869257x bekeken

help me (Gast) 18-11 om 09:59

Hallo allemaal.

Ik zit nu al een aantal dagen compleet in de stress.. ik ben niet aan de pil maar heb nooit onveilig seks gehad, ook nooit ee gescheurde condoom opgemerkt. Ik droomde nu ongeveer ander halvr week geleden dat ik ineens een baby had en hoevaak ik ook wakker werd die baby kwam steeds terug.

nu heb ik sinds een halve week ineens zwangerschaps symptomen. Maar sinds die droom was de angst er al. Ik ben 18 jaar en vind kindjes heel erg leuk maar het kan gewoon niet.. ikzou vandaag ongesteld moeten worden en heb sinds gistere ook menstruatie pijn, alleen ben nog niet ongesteld geworden.

Ik heb advies nodig!

reageer

Hoi hoi....zou ff een testje doen of langs de ha gaan, dan weet je t zeker s6

kruimel 18-11 om 10:40

Idd doe ff een testje, als je vandaag ongesteld moet worden kan dat wel.
Waarschynlyk ben je gewoon gestresst door die droom en beeld je je nu onbewust die symptomen in! Geloof me, je bent niet de enige die dat doet
Door stress kan je menstruatie later komen! En je zult zien; als je een test hebt gedaan en die is negatief word je in no time ongesteld..

Succes x Kruimel

help me (Gast) 18-11 om 11:25

Hoi kruimel,

Bedankt voor je reactie! De klachte worden idd erger op de momenten dat k heel erg gestresst word ervan, en als ik er heel veel aan denk. Ik denk/hoop dat t dus idd is wat je zegt! volgens mij begin ik ongesteld te worden maar helemaal zeker weten doe ik het niet.. ik ben gewoon heel erg bang enso, geen woorden voor hoe ik me de afgelopen week heb gevoelt. Maar hopelijk komt daar vandaag een einde aan. Heel erg bedankt!

kruimel 18-11 om 11:37

Nou meis, ik hoop dat het allemaal mee valt en dat je vandaag gewoon ongesteld word!
Ik weet hoe je je voelt, heb het ook ooit meegemaakt op myn 16e!
x

help me (Gast) 19-11 om 09:17

Hallo,

ik had dus sinds eergistere avond menstruatie krampen. En ben nu sinds gistere lichtjes ongesteld.. ik weet niet wat het te betekenen heeft. Het is heel weinig maar wel echt rood maar ook bruinig.. ik heb een test liggen, maar ik durf het niet..

Callie (Gast) 19-11 om 09:42

Ik heb soms ook bruinig, dat wil niets betekenen hoor. Geen paniek. Gewoon testje doen en miss toch starten met de pil + condoom. Dubbel zeker!

kruimel 19-11 om 09:50

Callie heeft gelijk, dat wil niks zeggen.
Zet je over je angst heen en doe toch die test! Hoe sneller je het weet, hoe beter!
Persoonlyk denk ik niet dat ie positief zal zijn..

xKruimel

help me (Gast) 19-11 om 13:32

Bedankt vooe jullie berichtjes allemaal, heeft me echt geholpen. Mn vriend had een testje gehaald en heb me er net over heen gezet en ben gelukkig niet zwanger!

X

help me (Gast) 19-11 om 13:32

Bedankt vooe jullie berichtjes allemaal, heeft me echt geholpen. Mn vriend had een testje gehaald en heb me er net over heen gezet en ben gelukkig niet zwanger!

X

Je kunt reageren op dit onderwerp 'angst voor zwangerschap' in het Zwangerschapsforum