Harde buiken 's nachts!

4 antwoorden en 43576127x bekeken

Mommy 11-12 om 09:59

Hallo dames,
Ik heb een vraagje;
Ik ben 22 weken zwanger.
Vannacht wakker geworden en daarna opeens een harde buik wat doortrekt naar heup/been. Duurt paar seconden en neemt af. Baby schopt veel en is duidelijk wakker. Paar minuten later weer hetzelfde en dat wel 8 keer. Begon me er ook druk om te maken wat natuurlijk averechts werkt. Vk gebeld en waarschijnlijk combinatie stress met schopjes/groei baby. Tegen de ochtend verdween het weer maar ook mijn baby werd rustig.
Herkent iemand dit? Bedankt!

reageer

Iza 14-12 om 12:55

Had er 's nachts geen last van maar heb het wel bij beide zwangerschappen gehad, bij mij bleek het een blaasonsteking te zijn die zorgde voor de harde buiken. Hebben ze dit al gecontroleerd?

Mommy 14-12 om 13:12

Bedankt voor je reactie! Inmiddels urine gecontroleerd en voor zekerheid op kweek gezet ivm blijvende gevoeligheid, 1 dag na mijn vraag geplaatst te hebben had contact met vk opgenomen.
Geen last meer van gehad, al blijven benen beetje onrustig.
Baby geeft af en toe wel een schopje en buik wordt dan beetje hard.
Goed weekend!

hartje 14-12 om 23:18

Ik heb dit ook gehad, maar kwam door de stress en drukte.. Baby nergens last van gehad en zeer gezond ter wereld gekomen..

Mommy 16-12 om 12:03

Hoi hartje, goed te horen! Ik merk dat het nu ook een reactie is op onrust of te veel lichamelijke inspanning. Moet beter mijn grenzen bewaken. Vorige week veel stress maar dat is opgelost.
Bedankt voor je reactie!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Harde buiken 's nachts! ' in het Zwangerschapsforum