helppp

4 antwoorden en 43687982x bekeken

Ashley 21-12 om 12:00

Hallo dames. Ik ben inmiddels 11 dagen overtijd en 2 negatieve testen verder. Zijn er dames die dit ook gehad hebben? Of weet hoe het kan komen. Ik word helemaal gek en zou graag jullie meningen enzo willen weten.

Gr Ashley

reageer

hartje 21-12 om 12:34

Ha Asley, het kan dat je heel graag zwanger wilt worden of veel stress hebt waardoor je niet ongesteld bent geworden of je bent wel zwanger maar je hcg hormoon is laag, je kun beter een afspraak maken bij de dokter... Heel veel succes en laat je weten hoe het gegaan is?

Groetjes Hartje

marieke (Gast) 21-12 om 14:00

het zou kunnen als de test negatieve uitslag geeft kun je ook je bloed laten trekken of je zwanger bent veel succes groetjes marieke

anita 21-12 om 21:30

Hoi Ashley. Heb ik ook gehad. Werd uiteindelijk wel weer ongesteld. Denk dat ik teveel bezig was met het zwanger worden. Maar je kan niet zomaar een knop omzetten. Succes meid. Hoop dat je snel duidelijkheid hebt.

Ashley 22-12 om 00:29

Hai iedereen. Dat ik teveel ermee bezig ben kan helemaal niet want net nu was ik helemaal niet ermee bezig. Dus ja. En idd ik kijk het nog ff aan anders maak ik een afspraak bij de ha. Ik jou jullie zeker op de hoogte.

Gr Ashley

Je kunt reageren op dit onderwerp 'helppp' in het Zwangerschapsforum