werkconflict

2 antwoorden en 43601109x bekeken

Daf (Gast) 07-01 om 13:50

Hallo

Ik ben even benieuwd naar jullie meningen en/of ervaringen!

ik mag mijn huidige werk niet meer uitvoeren nu ze weten dat ik zwanger ben. (11weken)
Nu hebben ze vervangend werk voor mij, wat veel zwaarder is dan mijn huidig werk. Namelijk bardienst.. sjouwen, schoonmaken, snacks en drankjes regelen , voortdurend mensen aan de bar en ik moet soms in mij eentje alles regelen. Geen pauzes werk van 8 tot 5. Gore lucht van vieze schotels en frituur. Daarbij heb ik dyscalculi (reken dyslexie) en ondervind daar veel stress Door. Vind het absoluut geen fijne en goeie oplossing. Had veel liever administratief werk gedaan. Ik heb gevraagd of ze geen ander werk voor me kunnen regelen maar dat kan volgens hun niet.

Iemand vergelijkbare situatie gehad? Of waren jullie hier blij mee geweest.

reageer

Iza 07-01 om 14:12

Gelukkig geen ervaring maar ik zou zeker nog eens gaan praten met bijvoorbeeld personeelszaken of HR en mochten ze dan nog niet overstag gaan dan maar in de ziektewet totdat bijv een bedrijfsarts het wel serieus neemt. 
Waarom mag je je huidige werk niet uitvoeren dan want dit is duidelijk ook geen goede oplossing.

Daf (Gast) 07-01 om 14:23

Ik mag mijn huidig werk niet uitvoeren vanwege geluidsoverlast/fysieke belasting/nachtdiensten./veiligheid.Dus ik begrijp wel dat het niet meer kan.. maar ervaar t als minder zwaar wat ik nu moet doen. Maar ik dacht misschien dat t aan mij lag, maar werk ook in een mannenwereld dus respect en begrip is er niet. Ga de arts maar bellen idd.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'werkconflict' in het Zwangerschapsforum