ervaring metoclopramide bij misselijkheid

5 antwoorden en 43523745x bekeken

fox 31-01 om 14:29

Heb vanmiddag van de dokter metoclopramide voorgeschreven gekregen en ben benieuwd of iemand hier ervaringen mee heeft.

liefs fox?

reageer

fox 01-02 om 11:20

Niemand????

trotsemama 01-02 om 12:22

Ik weet de naam niet meer van de medicijn die ik tijdens mijn zwangerschap heb gekregen van het ziekenhuis maar dat waren zetpillen. Die hielpen uitstekend. Je houd dan tenminste weer eten en vocht binnen. Maar ik weet niet hoe erg je misselijkheid is. Zolang je het meeste nog binnen kan houden zou ik niet aan de medicatie beginnen. Ik had wegens flinke uitdroging in het ziekenhuis gelegen en hield niets meer binnen ook geen water meer. Dit was aan het einde van de zwangerschap.

fox 01-02 om 17:21

Hoi trotse mama.

Als mijn misselijkheid niet zo erg was, was ik er niet aan begonnen. Ben al lang blij dat dit middel de scherpe randjes eraf haalt, want bij mijn vorige zwangerschap ben ik negen maanden echt goed misselijk geweest en toen hielp niets.

fox

Marieke 02-02 om 10:48

Ik ken metoclopramide, maar niet het gebruik ervan tijdens de zwangerschap. Ik heb het ooit zo gebruikt toen ik misselijk was. Maar ik werd er rusteloos van( verhoogde hartslag). Wil natuurlijk niet zeggen dat dit bij jou niet werkt. Voor mij persoonlijk gaf het te veel neveneffecten! Succes en hopelijk ben je ermee geholpen!

Truus van der pluijm (Gast) 09-11 om 17:55

Ik heb vandaag dit medicijn gekregen van het ziekenhuis. Ik heb borst kanker , en krijg nu chemo  en uit voorzorg heb ik dit medicijn gekregen 
Maar ik wil het eigenlijk niet gebruiken. Als zo de bijsluiter lees. Mijn vraag wordt ik nu misselijk en kan ik dan nog  motoclopramide  gaan gebruiken.  Ik lees dit nergens.
Met vriendelijke groet 

Truus van der pluijm

Je kunt reageren op dit onderwerp 'ervaring metoclopramide bij misselijkheid' in het Zwangerschapsforum