Symptomen

5 antwoorden en 43422456x bekeken

Demi (Gast) 04-02 om 08:59

Hallo dames,

Misschien is dit een enigzins domme vraag omdat er veel over te vinden is op het net, maar aangezien jullie het zelf hebben meegemaakt en op het net veel verschillende dingen te vinden zijn, vraag ik het hier.
Ik heb het gevoel dat ik zwanger ben en volgens het net zou de kans ook erg groot zijn.
Ik kan alleen nog niet testen maar ben veel te nieuwsgierig!
Mijn vriend en ik proberen al een paar maanden om zwanger te worden, en eindelijk voel ik me nu raar en heb ik symptomen.
Toch wil ik aan jullie vragen wat de allereerste symptomen zijn.
Ik ben ook ziek geweest, heel veel mensen op mijn werk zijn ziek, maar daar horen toch geen zwangerschapssymtomen bij neem ik aan. Dit voelt heel anders.
Ik hoop hier wat betere info te verkrijgen!

Heel veel liefs, Demi.

reageer

melis1606 04-02 om 09:19

Hej demi,

Allereerst vragen zijn nooit dom
Ik was in het begin gewoon echt niet lekker te pas super.misselikl en had zere borsten. Maar daarnaast voelde ik me op 1 of andere manier anders
.. en dat kon ik niet goed thuisbrengen tot ik niet ongesteld werd en ging testen en de test positief was natuurlijk haha( was.niet helemaal gepland door antobiotica had mijn pil niet gewerkt dus was.een verrassing maar hartstikke welkom en heb nu het liefste leukste kleine mannetje in huis )

Hoe voel jij je dan, waar heb je last van en wanneer kan je testen??

Liefs melissa

Demi (Gast) 04-02 om 09:23

Hey Melissa,

Ik heb last van misselijkheid, pijnlijke buik, zere borsten, aderen beter zichtbaar, duizeligheid en heel erge hoofdpijn.
Ik twijfel er een beetje over omdat sommige dingen ook door de griep kunnen komen, maar ik voel me heel anders dan normaal. Ik zit ook vaak aan mijn buik zonder reden.
ik kan volgende week pas testen, dus dat duurt veel te lang! Maar ik denk niet dat je voor een test echt zeker kan zijn dat je zwanger bent..

Liefs Demi

Demi (Gast) 04-02 om 09:28

Ik heb trouwens ook gehoord dat je als je ziek bent meer kans hebt op zwangerschap door de pil heen. Ik ben nog maar 3 weken geleden gestopt omdat ik mijn strip wilde afmaken. In die tijd ben ik ook ziek geweest en ben de pil meerdere keren vergeten. We hebben wel vaak gemeenschap omdat we graag een kindje willen, dus wie weet is het toen al gelukt.

Liefs, Demi

Iza 04-02 om 09:51

Bij de eerste was mijn allereerste 'symptoom' erg pijnlijke borsten, bij de tweede pas na de test last gekregen van kwaaltjes.  Succes

Demi (Gast) 05-02 om 08:38

Ik ga vandaag een test halen!
Welke moet ik hebben als je een paar dagen voor je menstruatie wilt testen?
Ik had me vergist, ik moet over 3 dagen ongesteld worden in plaats van een week.
Ik ben heel benieuwd... En hou jullie op de hoogte.

Liefs, Demi.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Symptomen' in het Zwangerschapsforum