Geen symptonen????

11 antwoorden en 43103282x bekeken

Anoniem (Gast) 13-03 om 13:52

Beste IVFje,

Ben je al op controle geweest?

Ik kan je melden dat ik nooit symptomen heb gehad van mijn zwangerschappen. Geen misselijkheid, nooit echt gespannen borsten, niks.

Je hoeft je dus volgens mij geen zorgen maken. Het is niet omdat je zwangerschapssymptomen vertoont dat je niet zwanger bent.

Groetjes

reageer

IVF-je 13-03 om 13:57

Hej

Neen ben nog niet op controle geweest.
Eerste echo is 25maart... Dan ben ik 7 weken.
Ben blij dat ik lees dat er nog vrouwen zijn die dit niet hebben... Kan me alleen maar gelukkig prijzen als ik geen misselijkheid heb ofzo.. We zien wel..
Maar de schrik zit er toch... Mijn vorige ivf heeft zelf toen niet ingenesteld, nu hebben ze 2 embryotjes terug geplaatst... Mijn waarde HCG waren vrij hoog dus de kan bestaat nog eens dat ik een tweeling heb...
Maar beter 2 dan geen... Ben wel benieuwd...
We zien wel. Ik probeer zoveel mogelijk te relaxen en niet teveeel na te denken...

Grtjs

Anoniem (Gast) 13-03 om 18:09

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!!
Ik hoop dat ik je een beetje kan geruststellen als ik je vertel dat ik ook mijn hele zwangerschap geen symptomen had. Ik kan me wel voorstellen dat het je wat onrust bezorgd, maar het hoeft dus niet te wezen..alvast veel plezier met de eerste echo! En een hele fijne zwangerschap toegewenst

IVF-je 14-03 om 12:57

Hallo,

Pff ben helemaal aan het doordraaien.. Nu doen zelfs mijn borsten niet meer pijn... :-(
En het is nog 2 weken voor de eerste echo...
Jah kan niet meer doen dan afwachten denk ik...
Maar ben zo benauwd!!
Xxx
Grtjs

Anoniem (Gast) 17-03 om 10:29

Nooit kwaaltjes gehad. Borsten waren wel aan het groeien en wat pijnlijk. Niet misselijk, geen steekjes, pijntjes, niet vermoeid. Ik voelde me super.. Ook ik was erg gespannen, maar nu alweer 23 week zwanger. Gelukkig kan ik het kindje elkedag voelen, en heb ik ondertussen een maga buik. Anders zou ik het nog niet geloven.

probeer ervan te genieten.. Maar ik snap heel goed dat je erg onzeker ervan wordt.

trotsemama 17-03 om 11:09

Hallo IVF-JE,

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!
Maak je niet als te druk. Het is moeilijk maar wacht de 25e af. Dat je geen symptomen hebt is helemaal niet erg. Meestal komt dat pas later en er zijn vrouwen die nooit ergens last van hebben. Dat je niet meer zeer doen dat kan. Met de 5e week kan dit al verdwijnen. Ik heb dit bij mijn eerste dochter gehad dat met de 5e of 6e week de pijnlijke borsten etc. weg gingen. Maakte me toen ook ontzettend druk maar er was niets aan de hand. Zolang je gene bloed verliest zal alles nog goed zitten.

IVF-je 17-03 om 20:44

Hallo TrotseMama,

Bedankt voor je reactie! Voel me toch al iets geruster...
Maar zal toch blij zijn dat ik op eerste echo ben gegaan... Das toch een bevestiging van ja alles is in orde of nee het is niet in orde..
Maar we zien wel! Ik hoor ook idd van anderen die ook geen symptomen hebben gehad.. Oef! Maar heb nu zo met vlagen tegen de avond een beetje misselijk en duizeligheid ondervonden.. Maar helemaal niet storend of erg.. Dus als dit zo blijft mag ik me gelukkig prijzen denk ik.. Nu volgende week zal ik ook ineens weten of het er 2 zijn of niet.. Ze hebben 2 embryotjes terug geplaatst.. Dus het kan nog spannend worden.. Mijn man word niet goed als we er 2 hebben.. Haha.. Mij maakt het eigelijk niet zo veel uit 1 of 2 ... Na zoveel jaren sukkelen ben ik de fase al gepasseerd dat ik een keuze of een voorkeur heb .. Nu zijn er nog vrouwen hier met IVF??
Grtjs!!
IVFje

Kim 26-03 om 17:28

Hallo IVF je....nee hoor herken het ook...maar wat fijn dat je nergens geen kwaaltjes hebt...ik ben al vanaf week 5 op bed...verschrikkelijk spugen, misselijk...ben nu 11 weken en 3 dagen..
Eet gewoon waar je trek in hebt...het komt vanzelf weer..
heb je je echo al gehad?
Groetjes Kim

IVF-je 26-03 om 17:32

Hallo Kim

Jah ik profiteer indeed van het feit dat ik geen stmptonen heb.. Maar ni te vroeg juichen!! Muss komt dit nog..
Jah ik heb gisteren men eerste echo gehad wat spannend was da om dat zo te zien en het hartje te zien kloppen.. :-)) magische!! Volgende echo op 9 weken..
Ja ik probeer gwn te eten waar ik zin in heb om toch genoeg voedsel binnen te krijgen... Het betert miss idd binnenkort El :-)

Mvg IVFje :-))

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Geen symptonen????' in het Zwangerschapsforum