zwanger of niet

2 antwoorden en 43077193x bekeken

jolly 14-03 om 23:43

Hallo allemaal.
Ik ben een maand geleden gestopt met de pil omdat wij graag een kleine willen. Nu ben ik een week over tijd. Heb een paar dagen geleden bruin bloed in me onderbroek gehad en heel veel last van buikpijn en hoofdpijn. Nu weet ik niet zo goed wat het nou kan zijn. Omdat ik ook vaak dingen hoor over ontpillen. Heb veel testen gedaan daarvan was 1 positief. Vandaag weer getest maar negatief. Ik weet niet wat ik moet denken. Heeft er verder iemand ervaring mee?
Groetjess x

reageer

jolly 29-03 om 00:37

Niemand?

Meri (Gast) 31-03 om 10:12

Hoi,

Zijn de zwangerschapstesten die je hebt gebruikt van hetzelfde merk?
En heb je ze 's ochtends gebruikt of 's avonds?
Als je een positieve test hebt gehad lijkt het me dat je zwanger bent.
Als een ander erna nog negatief aangeeft en van een ander merk is, kan het zijn dat deze test pas positief aangeeft bij een hogere hoeveelheid hcG.
En uiteraard geeft het testen met ochtendurine het beter aan, en als je voor het testen heel veel hebt gedronken heeft dit ook invloed op de test.
Het bruine bloed dat je hebt gezien kan de innestelingsbloeding zijn geweest.
Ik heb deze innesteling pas gisteren gehad (heb nog niet getest maar weet al dat ik zwanger ben, hihi) en herkende het meteen.
Voor de zekerheid of dezelfde test als degene die positief aangaf halen, of rekening houden met ochtendurine en veel drinken.
En als dit het niet was... Een test geeft niet zomaar positief aan. Ga er maar vanuit dat je zwanger bent.
Met de symptomen van het ontpillen niet bekend. Als je hier meer info over wilt kun je altijd even opzoeken of dit er bij hoort. Maar zoals ik al zei, een positieve test heb je niet zomaar, dus je bent waarschijnlijk harstikke zwanger! Gefeliciteerd!

Liefs, Meri.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger of niet' in het Zwangerschapsforum