hulp graag

2 antwoorden en 41768521x bekeken

lind@ (Gast) 12-10 om 20:11

Goeieavond allemaal.

Ik heb een vraagje.
Ik heb sinds 2 weken last van mijn borsten jeuk en bh kan ik niet goed verdragen.mijn buik voelt zwaar en net boven de vagina soms hard....kan ik zwanger zijn??
Heb test gedaan gister negatief
Hoor t graag

Xx
Verder gaat wel goed ben gewoon ong geweest 3 weken trug

reageer

Edith 13-10 om 12:08

Dit kan ook binnen je gewone cyclus passen, omdat je hormonen daarin ook veel variëren. Ook kan er best veel verschil zitten w.b. klachten/kwaaltjes tussen de cycli. Als je 3 weken geleden ongesteld bent geweest, is het sowieso nog aan de vroege kant om te testen. Als je over een week of anderhalf nog niet ongesteld geworden bent, test dan nog eens.

En als je deze klachten blijft houden, kijk dan ook even of het niet een heel andere oorzaak kan hebben, bijv. een nieuwe BH of ander wasmiddel (jeuk, last van bh) of blaasontsteking (zwaar gevoel in je onderbuik).

madelene 14-10 om 19:58

Het kan altijd natuurlijk maar ik heb nooit zulke dingen gehad toen ik zwanger was ook geen last van mijn borsten wel merkten ik al heel vroeg op dat ik Duizelig was en erge honger had die bleef aanhouden toen bleek ik dus zwanger maar dat kan ook weer voor elke vrouw anders zijn
Groetjes madelene

Je kunt reageren op dit onderwerp 'hulp graag' in het Zwangerschapsforum