positief getest en nu?

7 antwoorden en 41496103x bekeken

vivianne (Gast) 12-11 om 08:41

Hallo allemaal, Mijn menstruatie bleef nu al een tijd uit dus besloot ik toch maar eens te testen. Vanacht om 2uur wilde ik gaan plassen en dacht plots aan de test. Toen ik hem deed was er duidelijk sprake van een positieve test! Ik ben enkel bang om blij te zijn.... Wat als de test positief is en ik ni zwanger ben. Zo eff dokter bellen voor een bloedtest. Wij hopen zoooo op een zwangerschap, is onze grootste wens.

reageer

ik wil geen lid meer zijn 12-11 om 09:22

Ja de test zo positief is als jij zegt zal ik er maar van uit gaan dat je idd zwanger bent 

Maar een extra test via de huisarts kan nooit geen kwaad

Nikki 12-11 om 13:39

Grote kans dat je dus gewoon zwanger bent! Nadat je bloedtest hebt gedaan weet je het zeker. Wat spannend! Ik hoop voor jullie dat je zwanger bent en er straks volop van mag genieten. He he, voor mij is het einde al wat in zicht!
groetjes

Nikki

vivianne (Gast) 12-11 om 14:11

Ok stiekem loop ik al te dansen. Heb nu 2 testen gedaan. Beide positief hopen dat ik snel 100% zekerheid heb hihi . O hoelang moet je nog nikki?

Nikki 12-11 om 16:48

Ik dans met je mee! 2 positieve testen? kan niet anders dan dat je zwanger bent! Gefeliciteerd! toch bloedtesten dan ben je 100 % zeker. Soms wil je het gewoon niet geloven, je wil zeker zijn. En nu zit je vast behoorlijk in de spanning! Heb ik ook gehad de eerste weken en uit ongeduld heb ik elkedag getest, en elke dag waren de streepjes duidelijker en donkerder. Toen wist ik het al zeker, maar pas na de eerste echo met 9 weken, toen drong het pas echt door. Ik moest echt bijna huilen. Nog 8 weekjes wachten dus voor mij is het aftellen geblazen. Ik kan niet wachten tot ik mijn baby in mijn armen mag sluiten.

Nikki

vivianne (Gast) 13-11 om 04:50

Nog 8 weekjes ! Oo spannend Idd nagelbijten hier maar het komt allemaal goed

ik wil geen lid meer zijn 13-11 om 09:18

Als beide testen positief zijn zeg ik van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap
Van m'n eerste 11 jaar geleden zag ik een heel klein dun streepje wat bijna geen streepje te noemen was
Ik de ha gebeld en die zei ook al is het streepje nog zo klein of vaag als die er zit ga er dan van uit dat je zwanger bent dat was 11 jaar geleden whahahash

Inmiddels zwanger van de derde

Edith 13-11 om 09:43

Proficiat met je zwangerschap! In België is het blijkbaar gebruikelijk om ook nog een bloedtest te laten doen, maar urinetesten zijn even betrouwbaar (en maar iets minder gevoelig dan een bloedtest, maar dat speelt alleen een rol als de test negatief is). Dus een felicitatie is hier zeker al op zijn plaats

Je kunt reageren op dit onderwerp 'positief getest en nu?' in het Zwangerschapsforum