Toch zwanger door de mirena heen?!

3 antwoorden en 41446096x bekeken

Loesje (Gast) 18-11 om 14:29

Lieve iedereen,

Ik plaats graag mijn verhaal hier even.
Een maandje of 4/5 geleden had ik na de seks met mijn vriend zo'n pijn in mijn baarmoeder, dat ik naar de nachtdokter ben geweest. Volgens dokter was er niets aan de hand en was de baarmoedermond een beetje open.
Ik was ervan overtuigd dat mijn mirena niet meer goed zat, dit kon volgens hem absoluut niet.

2 dagen nog last van gehad en sindsdien niks meer gevoeld. Wel werd ik ineens weer erg ongesteld vanaf die tijd, voelde ik me eisprong weer, het leek alsof ik geen mirena meer had.

Mijn eigen dokter gaf aan pech te hebben en sommige vrouwen dit krijgen. Heb hem nu bijna 4 jaar in.

Hier heb ik maar op vertrouwd, al blijf ik zeggen dat die mirena niet meer op z'n plek zit. Ik kan de draadjes wel voelen, maar minder als voorheen.

Nu het volgende: ik ben meer dan 2 weken over tijd, me borsten zijn erg pijnlijk en me tepels zijn zo gevoelig, en ze zijn groter en opgezet me borsten.
Vaak misselijk, veel maagzuur waardoor me slokdarm geïrriteerd is en het lijkt alsof mijn eten blijft hangen. Ik heb me eisprong ook niet gevoeld dit keer! De test zegt dat ik niet zwanger ben, maar mijn gevoel wel! Volgens de dokter maar weer een test doen en daarna bellen voor een afspraak. Dit kan pas over anderhalve week volgens haar.

Ik ben nu zo benieuwd dat ik het NU wil weten. Mocht ik zwanger zijn dan is het ook zeer gewenst.
Dat ik me zo voel klopt toch niet??

reageer

ik wil geen lid meer zijn 20-11 om 09:22

Sommige vrouwen willen het graag voelen omdat ze graag zwanger willen zijn, ik zou de testen maar even afwachten 
Het zou best kunnen lijkt me dat je ook door een spiraaltje best zwanger kunt raken 

Sterkte met wachten

Anoniem (Gast) 26-08 om 23:53

Als ik jouw verhaal leest dan lijkt of jij over mij praat. Ik heb het dezelfde meegemaakt. Controle gehad bij gk in het ziekenhuis alles was goed. 2 maanden later ging naar huisarts omdat ik me niet zo lekker voelde misselijk, spugen, vaak plassen, moe moe moe. De huisarts zei dat het door stress zal komen medicijnen gekregen. Moest ook bloedpikken. Alles was goed. Toen ging opvakantie naar buitenland. De klachten werden alleen maar erger. Daar ging ik naar de dokter en toen blijkt dat 14 weken zwanger en 6 dagen!!!!!.

Anoniem (Gast) 26-08 om 23:55

P.s. ik had mirena spiraal

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Toch zwanger door de mirena heen?!' in het Zwangerschapsforum