zwanger of niet pfff

3 antwoorden en 41282794x bekeken

Julie (Gast) 07-12 om 14:20

Hallo,
Mij even voorstellen, ik en mijn man hebben een kinderwens en bereiden ons stilletjes aan voor op zwanger worden. ik hou mijn menstruatie periodes goed bij en zit al een 4 a 5 tal maand met een cyclus van 30 dagen vandaag dag 34 4 negatieve zwangerschapstesten en steeds negatief .... Ik heb geen speciaal gevoel maar ook niet van komende menstruatie wel had ik 2 weken geleden honger ik kon precies blijven eten. iemand ervaring of die mij raad kan geven?? Ik vraag mij echt af of ik nu zwanger ben of niet

reageer

Lisa (Gast) 08-12 om 10:01

Ik zou een week even niet testen.. Hoe moeilijk dat ook is. Als je een late eisprong heb gehad kan het best zo zijn dat je hcg gehalte nog niet hoog genoeg is om een test te laten kleuren.

Charelle (Gast) 12-12 om 10:20

Hoiii,

Ik ben op 2 November gestopt met de pil en nog niet ongesteld. Weet dat t heel lang kan duren, maar toch maar een test gedaan van Kruidvat (early). Nu zie ik een duidelijk horizontale streep en vagere verticale streep int kruis en er staat in de beschrijving dat het nie uitmaakt hoe vaag deze is als die maar net zo breed is. Kan 't alleen niet echt geloven dat ik nu al direct zwanger ben?

Heb ff een foto erbij gedaan. Wat denken jullie?

Charelle (Gast) 12-12 om 10:24

Helaas, een foto uploaden lukt niet! :S

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger of niet pfff' in het Zwangerschapsforum