1 dag menstruatie

2 antwoorden en 40602754x bekeken

lamamma! 13-02 om 01:27

Hey iedereen,

ik ga morgen (lees: straks) of maandag naar de huisarts m'n bloed laten trekken, ik loop de laatste tijd, zoals de meesten wel wat flauw maar zag daar niet echt een graat in maar nu mijn 'menstruatie' (als het menstruatie was maar dat denk ik wel want het zou wat laat zijn voor innestellingsbloed als ik het internet mag vertrouwen) maar 1 dag geduurd heeft en ook een dag later kwam dan anders terwijl dit normaal toch 4-5 dagen duurt en redelijk regelmatig komt aangezien ik aan de pil ben, maak ik mij toch wel wat zorgen..

Ik ben wel van medicatie veranderd (neem angstremmers, maar daar ga ik even niet over uitwijken) dus men zegt dat je daar soms ook veranderingen van kunt meemaken, maar, ik ben ook mijn pil een week later begonnen want die was op en ik ben niet bij de huisarts geraakt.. Mijn vriend is wel niet in me klaargekomen, om die reden eigenlijk, maar ik ben er mij wel van bewust dat dit niet 100% veilig is, toch vind ik het een beetje vergezocht om dan zwanger te zijn..

Heb in de laatste week beetje last van gevoeligere borsten maar kan zijn dat ik mij dit gewoon inbeeld, de rest van de symptomen zoals vermoeidheid, branden maagzuur die opgezwollen buik (maar heb ik ook als ik mijn maandstonden moet krijgen) zijn wel uitgesproken, nuja iedereen is wel redelijk ziek de laatste tijd dus weet niet goed wat ik ervan moet maken hoor..

Wat denken jullie?

reageer

Betty 13-02 om 15:53

Hallo Lamamma,

 Zoals ik je verhaal lees kan het idd beide kanten op en is het afwachten op een bloed of urinetest.
In voorvocht kan wel degelijk zaadjes zitten en dat je een week later met de pil bent begonnen helpt misschien ook niet. Toch is het aan symptomen moeilijk te voorspellen of je wel of niet zwanger bent. Een heleboel van die symptomen kunnen ook andere oorzaken hebben. Ook maar 1dg ongesteld kan met de pil te maken hebben.
Sterkte met afwachten.

lamamma! 13-02 om 23:11

Hey Bertha,

bedankt voor je reactie! Ik heb ondertussen getest, en die was gelukkig negatief! Wou dit maar eens laten weten, aangezien hier veel mensen iets schrijven en daarna niks meer van zich laten horen.. In mijn geval is dit een goed ding want ben momenteel bezig met een zaak op te starten dus zwanger zijn stond niet echt op het verlanglijstje, al dat ik het wel zou gehouden hebben, er zijn teveel mensen die er teveel moeite voor moeten doen! Al bij al ben'k heel blij dat het bij 1 kindje blijft voor de moment! 

Groetjes, ik!

Je kunt reageren op dit onderwerp '1 dag menstruatie' in het Zwangerschapsforum