2 weken overtijd .. zwanger van voorvocht??

2 antwoorden en 40547696x bekeken

anja 20-02 om 20:13

Hallo dames ,
ik zit in een situatie waar ik niet uit kom.
8januari tot 14 januari heb ik mijn menstruatie keurigg gehad.
de 24ste van januari was mij vruchtbaarste dag ik heb onveilig sex gehad maar de persoon is niet in me klaargekomen wel veel voorvocht ..
en 8 februari behoor ik me menstruatie te krijgen wat niet is gebeurt .. ik ben nu al 1 week en 6 dagen overtijd .. gister had ik een beetje buikpijn ben ik naar de wc gegaan en er kwam roze bij het afvegen .. dus ik dacht is de begin van me menstruatie .. maandverband ingedaan natuurlijk .. vanochtend naar de wc gegaan geen bloed te bekennen en geen roze bij het afvegen .. dus ik heb voor de zekerheid een test gekocht bij de kruidvat 2 voor 5 .. en die was negatief .. maar wel barstende hoofdpijn .. denken jullie dat ik toch naar de dokter moet of eind van de maand nog even testen? Me vorige zwangerschap was ook een gedoe .. testen kwam negatief ben ik naar dokter gegaan en het was positief .. heeft iemand dit ook meegemaakt ..

Groetjes anja xx

reageer

anoniem 21-02 om 00:09

Ik heb hier geen ervaring mee, maar het is gewoon bekend dat er in voorvocht ook al spermacellen kunnen zitten. Dus je zou zwanger kunnen zijn.
Als ik jou was zou ik later nog eens testen en anders volgende week naar de huisarts gaan als je nog niet ongesteld bent geworden.

madelene 21-02 om 12:56

Is een erg kleine kans dat je van voor vocht zwanger raakt dan moet je man wel heel vruchtbaar zijn en jij ook maar net vruchtbaar op dat momentĀ 
Het kan altijd is niet uitgesloten maar wel een heel zeer kleine kansĀ 
Groetjes madelene

Je kunt reageren op dit onderwerp '2 weken overtijd .. zwanger van voorvocht??' in het Zwangerschapsforum