Gefrustreerd

4 antwoorden en 40684092x bekeken

Bunny 21-02 om 08:30

Hallo meiden,

Ik ben benieuwd wat jullie denken...

Eind december ben ik gestopt met de pil en werd keurig volgens schema ongesteld in januari. Daarna weer flink geklust rond mijn eisprong. Alleen kreeg ik vorige week woensdag bloedingen, op de elfde, donderdag ook nog en vrijdag werden het bruine vegen. Zaterdag ook nog een beetje bruin bij afvegen na plassen. Normaal gesproken heb ik gewoon vier dagen rood.

Nu was afgelopen dinsdag, de zeventiende mijn NOD. Natuurlijk nu geen bloedverlies. Maar ook geen positieve test. Vandaag weer getest, ook negatief.

Ik weet nu niet of ik nou ongesteld was vorige week of dat het een innesteling was. Zelf dacht ik het laatste omdat het zo kort duurde en ik nooit bruin verlies heb. Maar nu de test zelfs vandaag nog negatief is, denk ik toch dat het menstruatie kan zijn geweest... Alleen dan is mijn eisprong ook vervroegd en had ik eigenlijk moeten klussen de afgelopen dagen. Of kan het ook vrij lang duren voor een test positief laat zien als je zwanger bent?

Ik vind dit zo frustrerend!

reageer

Vetra 21-02 om 20:01

Hee bunny ! 

Ik snap je frustratie ! Ik heb zekf helemaal geen regelmatige cyclus, en op t moment dat ik denk het een beetje te kunnen volgen heb ik weer spontaan bloedverlies.. Ik zou als ik jou was over 1 week nog eens testen.. (1 week is verschrikkelijk lang i know haha !) ik hoop voor je dat het een innestelling was, zou heel goed kunnen !! Een vriendinnetje van mij had pas 9 dagen na haar NOD een positieve test in handen.. Ik duim voor je !

Bunny 21-02 om 20:21

Hey Vetra, ja erg vervelend als het niet te volgen is, als je niet begrijpt wat er van binnen bij je aan de hand is. Dat het niet lijkt te kloppen allemaal, maart het zal dan wel. In elk geval lief om te melden dat je vriendin nog een tijd langer moest wachten op een positieve test. Dan is er nog een klein beetje hoop, terwijl we ondertussen alweer verder aan het klussen zijn. Ik hoop dat het ook snel raak is bij jullie!

Betty 21-02 om 22:22

Ik had precies hetzelfde. Ging ook uit van innestelen met 3wn een beetje bloed (een paar inlegkruisjes zonder de normale klontjes), maar ook geen positieve testen, ook niet na 5wkn. Toen 3.5 Wk na begin bloeding weer ongesteld geworden. Ik denk achteraf dus na 3wkn een soort doorbraak bloeding/ ontpillen. deze keer ws een cyclus van 4wkn, (getest met ovulatie testen), hoop dat het nu raak is. Maar goed ieder lijf is weer anders. Dus ik hoop dat het bij jullie gewoon raak is.

Bunny 21-02 om 23:20

Hoi Bertha,

Oké, klinkt inderdaad bekend tot bepaalde hoogte. Alleen zit ik dan straks nog te wachten op de volgende menstruatie. Nu heb je dus weer een normale cyclusperiode begrijp ik? We zullen zien. Ik zal met je mee hopen dat het nu raak was. Ik kan niets anders dan maar afwachten wat er nu gaat gebeuren en wanneer ik weer ongesteld ga worden...

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Gefrustreerd' in het Zwangerschapsforum