zwanger of toch niet?

4 antwoorden en 40726083x bekeken

anoniem 01-03 om 13:39

Ik zou niet weten wat ik (of iemand anders hier) zou kunnen doen om je te helpen. Het is gewoon heel onduidelijk. Er zijn namelijk heel veel vrouwen die wat bloedverlies hebben aan het begin van een zwangerschap, dus ook dit zegt niets.
Je mag natuurlijk gerust je verhaal kwijt, ik lees wel en ik snap dat het spannend is, maar er zit volgens mij niets anders op dan te wachten op de bloeduitslag want dat geeft in ieder geval een duidelijke uitslag. Gelukkig is dat nog maar 1 nachtje wachten. Succes en ik ben benieuwd.

reageer

babi. 01-03 om 23:48

Dankjewel!, heb inderdaad gelezen dat veel vrouwen gewoon nog ongesteld raken tijdens hun zwangerschap. Ik ben er nu gewoon op ingesteld dat ik niet zwanger ben.. maar had gelezen dat die persoon gewoon een menstruatie had 4 tot t 5 dagen lang en best nog gewoon heftig was. Nu denk ik zelf dat ik het gewoon niet ben omdat er ook niet echt iets duidelijks kwam op de uitslag.. al is het wel apart dat ik gewoon 10 dagen over tijd was.. gewoon nog even afwachten tot morgen en dan hoor ik de defenitieve uitslag. Ik zal nog wel wat laten weten! Bedankt in ieder geval.

babi. 02-03 om 18:42

Nou uitslag is bekend niet zwanger...

anoniem 02-03 om 20:08

Dat is jammer voor je.
Hopelijk heb je binnenkort wel een duidelijke positieve test.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger of toch niet?' in het Zwangerschapsforum